Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Ammattiajoneuvot

Ammattitaitoista osaamista.

Injured person put into an ambulance

Ammattiajoneuvot

Mikä on paras tapa tuottaa sähköä liikkuvalle yrityksellesi?

Ammattitaitoista osaamista. Osaamme luoda oikean tasapainon laadulle ja hinnalle yli 45 vuoden kokemuksella, emmekä koskaan tingi suorituskyvystä. Asiakkaamme osaavat arvostaa sähköntuottoratkaisujemme tuomaa mielenrauhaa ja luotettavuutta. He tietävät, että me emme oio mutkia ja että perheyrityksemme on luotettava toimija, joka ei petä.
Icon of a car
Todistetusti kestävää teknologiaa ajoneuvokäyttöön
Icon showing Victron products
Kattava valikoima kaikkiin haasteisiin
5 years warranty
5 vuoden laitteistotakuu
Icon of a lightbulb
45-vuotinen asiantuntemus
Icon of a globe
Maailmanlaajuinen tuki
Tools in the back of a service van

Tehtävään soveltuvat työkalut.

Oikea investointi.

Tehtävään soveltuvat työkalut ansaitsevat kunnon sähköjärjestelmän. Sellaisen, joka toimii tehokkaasti ja luotettavasti juuri silloin kun sitä tarvitset. Sellaisen, joka täyttää lupauksensa kerta toisensa jälkeen. 45-vuotisen ongelmanratkaisu- ja kehitystyöuramme jälkeen me tiedämme, mitä suurten odotusten täyttäminen merkitsee. Laaja asiantuntemuksemme autoalalla merkitsee, että uskallamme tarjota 5 vuoden takuun, joten loppukäyttäjä voi hyvillä mielin luottaa investointiinsa vuosikausien ajan.

Täydellinen hallinta paikasta riippumatta.

Uusia mahdollisuuksia kaikkialla.

Customer using VictronConnect app

Whether your ‘tool' of choice is an ambulance, mobile traffic sign or TV-broadcast station, you always want to be in complete control of your power situation. Thanks to the know-how that powers our connected products, you can monitor your vehicles, optimise your systems and resolve challenges from our App from wherever you are. Our remote monitoring solutions offer new business opportunities for service professionals, such as pro-active service and maintenance contracts.

Ratkaisut

Victron Energy tarjoaa markkinoiden laajimpiin lukeutuvan virransyöttöratkaisujen valikoiman, joka suoriutuu työsi vaatimista haasteista. Hienostuneet ratkaisumme tarjoavat vastauksen yleisimpiin ajoneuvojen virransaantihaasteisiin, ja ne voidaan hienosäätää juuri sinun yksilöllisiä tarpeitasi varten. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Tässä on muutama esimerkki, joiden avulla pääset alkuun:

Tyypilliset ammattiautoiluun liittyvät ongelmat

Ratkaisuehdotukset.

Ammattilaisemme ovat aina tiiviisti yhteydessä asiakkaisiimme. Olemme oppineet tuntemaan autojen sähköntuottoratkaisut läpikotaisin kuluneiden 45 vuoden aikana. Tiiviin yhteistyön ansiosta olemme pystyneet kehittelemään luokkansa parhaimpiin kuuluvia autojen sähköntuottoratkaisuja.

01

Aina päällä.
Aina valmis.

Kun elämä voi olla sekunneista kiinni, luotettavan sähköjärjestelmän tärkeyttä ei voida kyllin korostaa. Laadukkaat järjestelmämme tarjoavat todistetusti korkeaa luotettavuutta kerta toisensa jälkeen. Se käy ilmi maailmanlaajuisesta markkinajohtajuudestamme ambulanssien virransyöttöratkaisuissa. Koko modulaarinen mallistomme on laadultaan korkea, joten Victron Energy takaa ajoneuvosi toimintavalmiuden, olipa kyse ambulanssista tai jäätelöautosta.

02

Tehohuiput
Huippulaatuisella teholla.

Ammattikäyttöön tarkoitetuissa sähkötyökaluissa voi olla korkeita tehopiikkejä erityisesti käynnistettäessä. Victron Energyn ammattikäyttöön tarkoitetuissa inverttereissä on korkea huipputeho, joka on keskimäärin kaksinkertainen niiden jatkuvaan nimellistehoon verrattuna. Puhdasta siniaaltoa tuottava Pure Sine Wave ‑teknologia takaa yhteensopivuuden tietokoneille. Voit siis kytkeä ongelmattomasti minkä tahansa kuorman, milloin tahansa ja missä tahansa.

03

Älykkäät vaihtovirtageneraattorit.
Älykkäämpi lataus.

Euro 5/6 ‑moottorit ovat yleistyneet yrityskalustossa, ja niissä on älykkäät (vaihtuvajännitteiset) vaihtovirtageneraattorit, joiden teho säätyy ajoneuvon toimintaolosuhteiden mukaisesti. Tämän vuoksi ne eivät lataa järjestelmään liitettyä toisioakkua riittävän tehokkaasti. Laajan DC-DC-laturi- ja Smart BMS ‑tuotevalikoimamme varmistaa, että sekä lyijy- että litiumkäyttöakut latautuvat oikein vahingoittamatta älykästä laturia tai akkuja. Victron Energyn tuotteiden avulla voit itse asiassa yhdistää huoletta minkä tahansa käyttöakun mihin tahansa vaihtovirtageneraattoriin.

04

Akut.
Kauan eläköön akut.

Tuotteemme ylläpitävät ja suojaavat tehokkaasti akkuja, sillä meillä on 45-vuotinen kokemus niiden kehittelystä. Ne hyödyntävät parhaita adaptiivisia latausalgoritmeja akkutyypistä riippumatta, ja lopputuloksena on pitkä käyttöikä. Victron Energy tarjoaa ammattikäyttöön soveltuvia, perusteellisesti testattuja akkuja korkealuokkaisella sähköisellä suorituskyvyllä. Tietolomakkeemme sisältävät kattavan kuvauksen suorituskyvystä ja odotettavissa olevasta käyttöiästä, joten voit välttää yllätykset matkan varrella.

05

Vähemmän optimaalinen auringonvalo,
optimaalinen paneelien energiantuotto.

Ajoneuvojen aurinkopaneeleihin liittyy erityisiä haasteita: tilaa on usein rajallisesti ja varjot vaihtuvat tiuhaan tien päällä. Näin ollen paneelien suorituskyky muuttuu jatkuvasti. Victron Energyn lataussäätimet hyödyntävät huippunopeaa enimmäistehopisteen seurantaa ja puristavat näin kaiken mahdollisen energian irti paneeleistasi. Aurinkoenergian avulla akkusi ovat aina valmiita toimintaan, ja se vähentää myös moottorilla tuotettavan sähkön tarvetta.

06

Enemmän energiaa,
pienempi generaattori.

Polttoaine voi muodostaa ison osan budjetistasi. Victron Energy -tuotteet optimoivat generaattorin käytön ja minimoivat sen käyttöajan. Usein voit jopa valita pienemmän generaattorin. Tämä merkitsee, että säästät asennus-, huolto- ja polttoainekustannuksissa.

Read more
Read less

Smart BMS CL 12/100

Orion TR Smart DC-DC Charger

Kytke mikä tahansa vaihtovirtageneraattori turvallisesti Smart-litiumakkuihin.

Kompakti akustonhallintajärjestelmä ja yhdysrakenteinen virranrajoitin yksissä kuorissa

Yhdistä huoletta mikä tahansa käyttöakku mihin tahansa vaihtovirtageneraattoriin

Ammattilaistason mukautuva, 3-vaiheinen DC-DC-laturi

Specs