kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Jakeluauto kylmäkoneella

Huolehdi kylmäketjusta. Meluttomasti.

Kylmä- tai pakastetuotteiden jakelu edellyttää ongelmatonta sähköjärjestelmää, joka pitää elintarvikkeet oikeassa lämpötilassa ja antaa sinun keskittyä ajamiseen. Entistä useammat kaupungit kieltävät ajoneuvojen tyhjäkäynnin pysäköitynä, ja osa kaupungeista kieltää kovaäänisten generaattorien käytön keskusta-alueella. Ratkaisu tähän on useiden valmistajien tarjoama sähköinen toimintavalmius. Kun moottori on sammutettu, kylmälaitteet saavat tarvitsemansa käyttövoiman käyttöakusta ja pitävät tuotteet oikeassa lämpötilassa.

The Victron Energy modular system components allow cooling professionals to build a complete system that fits exactly to the required specifications and budget. The advantage of working with just one brand means having just one clear contact for upgrades or to resolve any rare issues that may occur. The global network of Victron Energy Professionals has over 45 years of experience and are ready, willing and able to translate your challenges into robust solutions that put the power of know-how right by your side.

Viileä, äänetön ja vihreä vaihtoehto.

Jäähdytysmäärästä riippuen tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja eri jäähdytyslaitteiden valmistajilta. Pienten pakettiautojen taukojäähdytys voidaan hoitaa tasavirralla (12/24 V) toimivilla jäähdytyslaitteilla. Suuriin kuorma-autoihin ja perävaunuihin soveltuu paremmin vaihtovirralla (110/230 V) toimiva taukojäähdytys, sillä suurempitehoiset laitteet aiheuttaisivat muutoin haasteita johdotuksessa.

Oletetaan esimerkissämme, että suunnittelemme tavanomaista tasavirtajäähdytysjärjestelmää Mercedes Sprinter ‑pakettiautoon.

Päivittäinen energiankulutus

1 875 Wh

Huipputehontarve

1000W

Tässä esimerkissä

Päivittäinen energiankulutus saadaan laskemalla yhteen kaikki sähköä kuluttavat laitteet X niiden käyttöaika päivässä: 750 W x 2,5 h:n käyttötarve valmiustilassa, sähkö saadaan akusta. Huipputehontarve saadaan laskemalla yhteen kaikkien samanaikaisesti käytettävien laitteiden teho watteina.

Ilmeiset vaihtoehdot

Järjestelmän rakenne

Huomioitavat seikat

Alla on kuvaus tietyistä tärkeistä suunnitteluperiaatteista. Tarkastele suunnittelijoidemme suosituksia napsauttamalla kysymyksiä.

 • 01

  Minkä tyyppinen ja kokoinen akku on riittävä?

  Victron Energy tarjoaa useita vaihtoehtoja käyttöakulle, mutta kun päivittäinen tehontarve on erittäin korkea ja supernopea lataus on ehdoton vaatimus, litiumakut ovat paras vaihtoehto. Talouden suhteen: lyijyakkuihin verrattuna litiumin syklihinta on alhaisempi, sillä sen käyttöikä on ±3 000 lataus-purkusykliä 70 % purkuasteella, ja se on myös erittäin kevyt, mikä säästää polttoainetta. Litiumin käyttö akkuteknologiana vaikuttaa myös järjestelmän muihin komponentteihin, jotka on suoraan kytketty akkuihin (tai hallitsevat niitä).
  Victron Energy tarjoaa korkealaatuisia, perusteellisesti testattuja akkuja korkealuokkaisella sähköisellä suorituskyvyllä. Tietolomakkeemme sisältävät kattavan kuvauksen suorituskyvystä ja odotettavissa olevasta käyttöiästä, joten voit välttää yllätykset matkan varrella. Laaja akkuvalikoimamme

  Ammattilaisen valinta

  Lithium 12,8V Smart 200Ah. This extremely compact and light box is packed with a staggering 2560 kWh of energy, more than enough to supply the 1.9k daily energy consumption, even when keeping 20% in reserve for life cycle reasons. In this case, the 750W cooling needed to be able to run for 2,5 hours per day in standby mode. Providing 5 hours of cooling in standby mode (assuming the cooling actually runs 50% of the time and the engine powers the cooling directly when driving). Thanks to the fast charging characteristics of Lithium, the battery can be fully charged by the engines’ two alternators in just over 2 hours when fully discharged. Since the cooling is powered again by the engine, all the available amps can be dedicated to battery charging. See also ‘Combining a smart alternator with a second, high powered alternator to fast charge a lithium service battery safely'.
 • 02

  Älykkään vaihtovirtageneraattorin yhdistäminen toiseen, suuritehoiseen vaihtovirtageneraattoriin litiumkäyttöakun turvallista pikalatausta varten.

  Ratkaise kaikki haasteet yhdistelemällä (älykkäät) laturit sekä käynnistys- ja käyttöakut (litium tai lyijy) laajaan valikoimaamme DC-DC-latureita, latausdiodeja ja Smart BMS ‑tuotteita. Ratkaisumme on suunniteltu erityisesti ajoneuvoille, ja niiden avulla voidaan varmistaa, että sekä lyijy- että litiumkäyttöakut latautuvat ja purkautuvat oikein vahingoittamatta tavallista tai älykästä laturia tai akkuja.

  Oikea ratkaisu riippuu ensisijaisesti laturiesi (älykäs tai tavallinen) sekä käyttöakkujesi (lyijy tai litium) yhdistelmästä sekä muista tekijöistä. Voit kysyä neuvoa paikalliselta Victron Energy ‑asentajaltasi. Kysy paikalliselta asentajaltasi

  Virran rajoittaminen kahdesta eri kokoisesta vaihtovirtageneraattorista, jotta litiumakun suurin latausvirta ei ylity.

  Litium mahdollistaa suuret latausnopeudet, ja valitun litiumakun litiumakun suositeltu jatkuva latausvirta on 100 ampeeria (maksimivirta on 400 A, mutta käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme tietolomakkeen mukaisesti 100 ampeeria). Mercedes-insinöörit suosittelevat, että 80 A:n älykkäästä vaihtovirtageneraattorista otetaan enintään 50 % jatkuva latausvirta. Näin ollen turvallinen latausvirta on 40 ampeeria, mikä ei riitä akun täyden latausvirtapotentiaalin hyödyntämiseen. Ainoa saatavilla oleva suuritehoinen vaihtovirtageneraattori, joka soveltuu kyseiselle moottorille, oli tyypiltään säätelemätön ja virranantokyvyltään 180 A. Kun jatkuva laskennallinen virranantokyky on 50 % tästä luvusta, jotta toinen vaihtovirtageneraattori ei ylikuormittuisi, saatavilla latausvirta olisi yhteensä 130 A, mikä riittäisi sekä käynnistysakun että käyttöakun lataamiseen samanaikaisesti.

  Moottorin vaihtovirtageneraattori: 40 A (80 A/2)
  Toinen vaihtovirtageneraattori: 90 A (180 A/2)
  Turvallinen latausvirta yhteensä: 130 A

  Virtaa on rajoitettava, jotta litiumakun suositeltua latausvirtaa (100 A) ja vaihtovirtageneraattorien turvallista virranantokykyä ei ylitettäisi.

  Ammattilaisen valinta

  2x Orion-Tr 12/12-18: Tämä ammattikäyttöön suunniteltu, akusta akkuun lataava DC-DC-laturi huolehtii käyttöakun lataamisesta moottorin vakiovaihtovirtageneraattorilla pyytämällä turvallista latausvirtaa älykkäältä vaihtovirtageneraattorilta. Järjestelmässä on itse asiassa kaksi rinnan kytkettyä Orion-laitetta 40 ampeerin latausvirtatarpeen täyttämiseksi. Latausvirta ohjataan suoraan käyttöakkuun Smart BMS ‑virranrajoittimen läpi.

  Jotta suurin latauspotentiaali voidaan täyttää sitä kuitenkaan ylittämättä, molempien vaihtovirtageneraattorien virta on pidettävä akun turvamarginaalien sisällä (edellyttää virranrajoitusta):

  Akustonhallintajärjestelmä BMS 12/200: tämä kompakti ja luotettava yksikkö on ihanteellinen ratkaisu täyden latausvirran rajoittamiseksi (myös suuritehoisesta vaihtovirtageneraattorista) ja litiumakun suojaamiseksi liiallisilta lataus-/purkuvirroilta järjestelmiin, joiden kuorma on enintään 200 A. Laite koostuu akustonhallintajärjestelmästä, virranrajoittimesta, latausdiodista ja BatteryProtect-laitteesta yksissä kuorissa. Se ohjaa litiumakkua ja lataa sen nopeasti ja tehokkaasti. Se rajoittaa latausvirran vaihtovirtageneraattorin turvalliselle tehoalueelle, jotta vaihtovirtageneraattori ei ylikuumene tai kulu ennenaikaisesti, ja se estää akun liiallisen purkautumisen.

 • 03

  Tarvitsetko maasähköä litiumakun lataamisessa?

  Vaikka tämä kokoonpano ei välttämättä tarvitse maasähköä kahden vaihtovirtageneraattorin vuoksi, on silti hyvä varustautua pahimman varalle. Yhdysrakenteinen Blue Smart IP22 ‑laturi tuottaa 30 A:n latausvirran tunnissa, joten täysin purkautunut akku latautuu yön aikana. Toinen latauslähtöliitäntä huolehtii käynnistysakusta.

Ammattikäytön haasteet?
Kysy paikalliselta Victron Energy ‑ammattilaiselta.

Jokaisesta komponentista on tarjolla on useita eri malleja. Tämän vuoksi me koulutamme Victron Energy ‑ammattilaisia, jotka huomioivat tarpeesi ja muuntavat ne luotettaviksi ratkaisuiksi. He kokevat tärkeäksi neuvoa asiakasta oikean ratkaisun valinnassa (vaikka tämä voi joskus olla vastoin asiakkaan omaa alustavaa ajatustaan). Ratkaisuja, joihin voit luottaa ja jotka turvaavat investointisi vuosiksi eteenpäin.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Victron-ammattilainen seisoo Victron-laitteistolla varustetun auton vieressä

Vaikuttaa siltä, ettei selaimesi tue uusimpia teknologioita. Sinun on käytettävä uudempaa selainta, jotta tämän osan tiedot näkyisivät oikein.

Järjestelmädiagrammi

litiumakkupohjainen järjestelmä

Miten järjestelmän suunnitteluperiaatteet edistävät kokonaisratkaisun luotettavuutta?

Kuorma

Vaihtovirtageneraattorit

Ajoneuvot ja veneet on varustettu moottorilla/moottoreilla, jotka tuottavat liikkumisessa tarvittavan voiman ohella myös sähköenergiaa vaihtovirtageneraattorien avulla. Vaihtovirtageneraattorit tuottavat mekaanisesta energiasta tasavirtaa, jota käytetään akkuryhmän lataamiseen tai tasavirtalaitteiden virransyöttöön.

Pienissä moottoreissa on tavallisesti pienet vaihtovirtageneraattorit ja suurissa moottoreissa suuremmat vaihtovirtageneraattorit. Joskus moottorissa on (ylimääräinen) suurtehovaihtovirtageneraattori, joka tuottaa enemmän sähköä. Erityisesti Euro 4/5 ‑moottoreilla varustetuissa ajoneuvoissa voi olla älykkäät (vaihtuvajännitteiset) vaihtovirtageneraattorit, joiden teho säätyy ajoneuvon toimintaolosuhteiden mukaisesti. Tämän vuoksi ne eivät lataa järjestelmään liitettyä toisioakkua riittävän tehokkaasti. Litiumkäyttöakut voivat ylikuormittaa moottorin vaihtovirtageneraattoria, joka on todennäköisesti suojattava ylikuumenemiselta tai ennenaikaiselta kulumiselta.

Olipa moottorissasi mikä hyvänsä vaihtovirtageneraattori tai käyttöakun tyyppi, Victron Energy tarjoaa kattavasti ratkaisuja minkä tahansa vaihtovirtageneraattorin kytkemiseksi mihin tahansa akkuryhmään älykästä vaihtovirtageneraattoria tai akkuja vahingoittamatta. Katso lisätietoja tietolomakkeistamme. Tutustu myös valmistajan dokumentaatioon ja tarkista vaihtovirtageneraattorisi latausvirta. Suosittelemme käyttämään laskennan perusteena vaihtovirtageneraattorin 50 % latausvirtaa, kun käytössä on litium-käyttöakkuryhmä sekä tavanomainen tai älykäs vaihtovirtageneraattori, jotta vaihtovirtageneraattori ei ylikuormittuisi.

Tutustu DC-DC-laturimallistoomme Tutustu latausdiodimallistoomme Tutustu (Smart) BMS-mallistoomme

Akustonhallintajärjestelmät

Battery management systems take excellent care of Lithium batteries, protecting the individual cells of LiFePO4 batteries against over voltage, under voltage and over temperature and will shut down or reduce charging (VE.Bus products only) or disconnect the loads when this occurs.

Victron Energy offers several BMS options, in general the VE.Bus BMS and smallBMS signal separate devices to disconnect the charging (Cyrix-Li, DC-DC chargers) or disconnect the loads (BatteryProtect), the other (Smart) BMS versions are designed for vehicles or boats and offer more ‘all-in one’ functionalities.

Tutustu akustonhallintajärjestelmiimme

Akkumonitorit

Akkumonitori on ikään kuin akkusi polttoainemittari. Se taltioi, miten paljon sähköä on kulutettu ja miten paljon sitä on ladattu. Akkumonitori laskee varaustilan, jäljellä olevan kapasiteetin ja käyttöajan ennen tyhjentymistä. Akkujännite ei ilmaise tarkasti, miten täynnä akku on (erityisesti kuormitettuna). Akkumonitorilla se on mahdollista.

Victron Energy ‑akkumonitorit kirjaavat ylös historiatietoja, kuten purkaussyklien määrän, syvimmän purkautumisasteen, korkeimman jännitteen, matalimman jännitteen ja niin edelleen. Se hälyttää kriittisistä olosuhteista, kuten matalasta jännitteestä tai matalasta varaustasosta, ja se voi jopa katkaista koko virransyötön kalliiden akkuvahinkojen välttämiseksi, tai käynnistää generaattorin.

Victron tarjoaa akkumonitoreita näytöllä tai ilman, ja Smart-versioiden avulla voit seurata yksityiskohtaisia tietoja ja säätää asetuksia ilmaisella VictronConnect-sovelluksellamme. Tutustu akkumonitorimallistoomme

BatteryProtect

BatteryProtect katkaisee akun kytkennän ei-oleellisiin kuormiin ennen kuin se pääsee purkautumaan ennalta määritetyn tason alapuolelle (täydellinen purkautuminen voisi vahingoittaa akkua) tai ennen kuin siinä jäljellä oleva virta ei enää riitä moottorin käynnistämiseen.

Victron Energy BatteryProtect ‑tuote on paljon enemmän. Sisäänrakennettu sammutusviive takaa, että elintärkeät elektroniset laitteet eivät kytkeydy pois tahattomasti esimerkiksi moottorin käynnistyspyörityksen aiheuttaman jännitepudotuksen vuoksi. Toiminto myös muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti, kun akun lataustaso on jälleen riittävä.
BatteryProtect-laitteessa on etäkytkin, joten se voidaan kytkeä päälle/pois akustonhallintajärjestelmän tai kytkimen avulla. Älykäs versio on ohjelmoitavissa VictronConnect-sovelluksella.

Tutustu BatteryProtect-tuotevalikoimaamme

DC-DC-laturit

DC-DC-muuntimia tai akusta-akkuun-latureita (yhdysrakenteisilla latausalgoritmeilla varustetut muuntimet) käytetään kaksoisakkujärjestelmissä, joissa (älykäs) vaihtovirtageneraattori ja käynnistysakku on yhdistetty käyttöakkuun (jonka jännite on sama tai eri) latausta varten. Niitä voidaan käyttää lataamiseen myös käyttökohteissa, jotka hyödyntävät omia akkujaan (esim. keulapotkurit), tai käyttökohteissa, joiden jännite poikkeaa käyttöakkuryhmän jännitteestä.

Useimpia DC-DC-latureita voidaan käyttää 12 V:n tai 24 V:n järjestelmissä, ja ne soveltuvat sekä lyijyakuille että litiumakuille. Jotkut DC-DC-laturimallit voidaan kytkeä rinnan lähtövirran suurentamiseksi. DC-DC-DC-laturit ovat täydellinen ja turvallinen ratkaisu litiumakkuryhmien lataamiseen älykkäillä vaihtovirtageneraattoreilla (ja lyijyakuillakin).

Litiumakkujen lataaminen vaihtovirtageneraattorilla
Useimpia vaihtovirtageneraattoreita ei voi kytkeä suoraan litiumakkuihin. Litiumakku vaatii enemmän virtaa kuin mitä vaihtovirtageneraattori pystyy syöttämään, ja tuloksena voi olla vaihtovirtageneraattorin pysyvä vaurioituminen. Vaihtovirtageneraattorin vaurioiden välttämiseksi latausvirtaa voidaan rajoittaa, jotta se pysyisi vaihtovirtageneraattorin turvallisella alueella.

Victron tarjoaa tähän ongelmaan useita ratkaisuja, joista yksi on DC-DC-muuntimet:

 • DC-DC converters act as a current limiter between the alternator and the battery: the battery can be safely charged without blowing up the alternator.
 • Victron also offers alternative solutions for dual battery systems powered by alternators. Some (smart) BMS products physically limit the current drawn from the alternator, in other systems, battery combiners might be a solid option. See the datasheets for more info.
Tutustu DC-DC-DC-muunninvalikoimaamme

Tasavirtaelektroniikka

Tasavirtalaitteet on suunniteltu toimimaan suoraan akkuryhmän jännitteellä (tasavirta). Erityisesti ajoneuvoissa ja veneissä voi olla (paljonkin) tasavirtaa käyttäviä laitteita (kuten ohjauspaneelit, valot, navigointilaitteet, autopilotti, kaikuluotaimet yms.).

Osa pienemmistä off-grid-järjestelmistä toimii suoraan tasavirralla käyttämällä 12 V:n valoja, televisiota ja jääkaappia. Suuremmissa järjestelmissä voi olla sekä vaihtovirta- että tasavirtakuormia.

Joka tapauksessa on tärkeää suojata akkua liialliselta purkautumiselta, ja tähän tarkoitukseen Victronilla on BatteryProtect.

Käyttöakut

Käyttöakkuihin varastoidaan järjestelmän sähkölaitteiden tarvitsema sähkö, ja ne takaavat autonomian erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa muita virtalähteitä ei ole käytettävissä, ainakaan täysipainoisesti.

Victron Energy tarjoaa useita erilaisia akkuteknologioita ammattilaistason suorituskyvyllä ja luotettavuudella sekä pitkällä käyttöiällä kaikista haasteellisimpiin käyttöympäristöihin. Niillä on 2 vuoden maailmanlaajuinen takuu, ja tietolomakkeemme sisältävät kattavan kuvauksen suorituskyvystä ja odotettavissa olevasta käyttöiästä, joten voit välttää yllätykset matkan varrella.

Saatavilla on useita eri teknologioita, mutta ensisijaisesti valinta tehdään lyijyakkujen ja litiumakkujen välillä riippuen järjestelmän suorituskykyodotuksista, purkusyklin hinnasta ja fyysisistä tekijöistä (koko/paino).

 • Valitse lyijyakut, kun:
 • Käyttö on satunnaista
 • Edullinen hankintahinta on tärkeä kriteeri
 • Paino- ja tilarajoituksia ei ole
 • Latausnopeus voi olla tavanomainen
 • Valitse litium, kun:
 • Käyttö on päivittäistä
 • Edullinen syklihinta on tärkeä kriteeri
 • Paino- ja tilarajoituksia on
 • Latauksen on tapahduttava nopeasti

Käyttöakut

Käyttöakkuihin varastoidaan järjestelmän sähkölaitteiden tarvitsema sähkö, ja ne takaavat autonomian erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa muita virtalähteitä ei ole käytettävissä, ainakaan täysipainoisesti.

Victron Energy tarjoaa useita erilaisia akkuteknologioita ammattilaistason suorituskyvyllä ja luotettavuudella sekä pitkällä käyttöiällä kaikista haasteellisimpiin käyttöympäristöihin. Niillä on 2 vuoden maailmanlaajuinen takuu, ja tietolomakkeemme sisältävät kattavan kuvauksen suorituskyvystä ja odotettavissa olevasta käyttöiästä, joten voit välttää yllätykset matkan varrella.

Saatavilla on useita eri teknologioita, mutta ensisijaisesti valinta tehdään lyijyakkujen ja litiumakkujen välillä riippuen järjestelmän suorituskykyodotuksista, purkusyklin hinnasta ja fyysisistä tekijöistä (koko/paino).

 • Valitse lyijyakut, kun:
 • Käyttö on satunnaista
 • Edullinen hankintahinta on tärkeä kriteeri
 • Paino- ja tilarajoituksia ei ole
 • Latausnopeus voi olla tavanomainen
 • Valitse litium, kun:
 • Käyttö on päivittäistä
 • Edullinen syklihinta on tärkeä kriteeri
 • Paino- ja tilarajoituksia on
 • Latauksen on tapahduttava nopeasti

Käynnistysakut

Käynnistysakkuja tarvitaan moottorin/moottoreiden käynnistämiseksi. Nämä akut on suunniteltu sietämään suuria purkuvirtoja, ja niiden teknologia poikkeaa käyttöakuissa käytetystä. Käynnistysakun tahattoman purkautumisen estämiseksi se tulisi aina eristää käyttöakuista. Victron Energy tarjoaa useita ratkaisuja eri järjestelmätyypeille.

Victron Energyn valikoimassa on useita latausdiodimalleja. Tarjoamme myös kattavampia keinoja yhdistää käynnistys- ja käyttöakut toisiinsa turvallisesti, mukaan lukien latausdiodin yhdistäminen akustonhallintajärjestelmään, keskitetyt Smart BMS ‑tuotteet ja DC-DC-laturit. Nämä vaihtoehdot voivat tarjota monipuolisempia ohjaus- ja konfigurointitapoja, joilla suojataan erityisesti säätelemättömiä vaihtovirtageneraattoreita ylikuumenemiselta ja litiumakkuja liialliselta purkautumiselta/lataukselta.

Tutustu latausdiodimallistoomme Tutustu DC-DC-laturimallistoomme Tutustu (Smart) BMS-mallistoomme

VictronConnect

Kaikkia älykkäitä Victron Energy ‑tuotteita voidaan valvoa ja ohjata mobiililaitteella. Kytke vain VictronConnect-sovellus Bluetooth-yhteydellä, niin voit tarkastella suoraan järjestelmäsi suorituskykytietoja. Voit myös helposti muuttaa asetuksia, kytkeä laitteita päälle tai pois ja paljon muuta.

Myös VE.Direct-portilla varustetut ei-älykkäät laitteet voivat muuttua älykkäiksi, kun käytössä on VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Järjestelmää voidaan myös valvoa ja ohjata etäohjatusti. VictronConnect-etäkäyttötoiminnot mahdollistavat VE.Direct-portilla varustettujen Victron-tuotteiden etäkäytön GX-tuotteella VRM-portaalin kautta. Tämä tehokas toiminto mahdollistaa täydellisen konfiguroinnin ja valvonnan käytännöllisesti katsoen maailman joka kolkasta VictronConnect-sovelluksella. Käyttöliittymäkokemus on samanlainen kuin jos tuotteisiin muodostettaisiin paikallinen yhteys Bluetooth-yhteydellä tai langallisella VE.Direct–USB–yhteydellä.

Katso, mihin kaikkeen VictronConnect-sovellus pystyy Tarkastele GX-laitteitamme
Järjestelmän tekniset tiedot
Tässä on suosituksemme kylmätuotteiden jakeluautolle, jonka käyttöakkuna on litiumakku.

Sinun on käytettävä uudempaa selainta, jotta tämän taulukon ja osan tiedot näkyisivät oikein.

Energiankulutus
Odotetut kuormat:
Thermoking B-100 (750 W x 2,5 h/päivä valmiustilassa)
Päivittäinen energiankulutus:
1 875 Wh
Tarvittava huipputeho:
1 000 W
Varastointi
Service battery:
Lithium 12,8 V Smart 200 Ah
Akun suojaus
Akustonhallintajärjestelmä BMS 12/200
Tämä akustonhallintajärjestelmä sisältää yhdysrakenteisen BatteryProtect-toiminnallisuuden, se kiinnitetään miinusnapaan ja sen on voitava eristää tasavirtakuormat.
Generointi
Käyttöakun lataaminen moottorin vaihtovirtageneraattorilla (katso selitys tästä)
Vakiovaihtovirtageneraattori:
90 A*
Turvallinen virtataso on 50 %
* Katso valmistajan tietolomake.
Litiumakun lataus:
2x Orion-Tr Smart 12/12-18, eristetty
Rinnankytketyt DC-DC-laturit tuottavat ±40 A:n latausvirran Smart BMS 12/200:lle.
Käyttöakun lataaminen toisella vaihtovirtageneraattorilla (katso selitys tästä)
Vakiovaihtovirtageneraattorin antovirta:
130 A*
Turvallinen virtataso on 50 %
* Katso tarkat tiedot valmistajalta.
Litiumakun lataus:
Akustonhallintajärjestelmä BMS 12/200
BMS hallitsee akkua ja virranrajoitustoiminto suojaa toista vaihtovirtageneraattoria sekä ottaa sähköä DC-DC-muuntimilta.
Valvonta
Akkumonitori:
SmartShunt battery monitor 500A tai
BMV 712
Toimii VictronConnectin kanssa
Näytä koko luettelo Merkki osoittaa alas
Näytä koko luettelo Merkki osoittaa alas

Miksi valita Victron Energy?

Tarpeeseen soveltuvat tuotteet

Olet aina tien päällä, joten tarvitset luotettavia mutta kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka tuottavat sinulle sähköä vuosiksi eteenpäin. On tärkeää, että käytössäsi on juuri omia erityistarpeitasi vastaavat virransyöttölaitteet, jotka myös täyttävät lupauksensa eivätkä tuota pettymystä. Victron Energy tarjoaa kattavan valikoiman modulaarisia, yhteen liitettäviä tuotteita, jotka lunastavat niille asetetut odotukset. Taustalla on 45 vuoden kokemus sähköntuottoon liittyvien haasteiden innovatiivisista ratkaisuista.

Ikoni 45 vuoden ajalta – Victron Energy
Litiumakku

Miksi valita Victron Energy?

Aina päällä. Aina valmis.

Laadukkaat järjestelmämme tarjoavat todistetusti korkeaa luotettavuutta kerta toisensa jälkeen. Se käy ilmi maailmanlaajuisesta markkinajohtajuudestamme ambulanssien virransyöttöratkaisuissa ja lukuisista, yli 40-vuotiaista Victron Energy ‑inverttereistä, jotka toimivat edelleen alkuperäisessä tehtävässään.

Ambulanssi

Miksi valita Victron Energy?

Luotettavuus on pitkän käyttöiän salaisuus

Pelkkä hintaan tuijottaminen virransyöttöinvestointeja suunniteltaessa voi olla petollista. Investoinnin todellinen suorituskyky ja odotettavissa oleva käyttöikä ovat yhtä lailla tärkeitä seikkoja. Onneksi Victron Energy ‑laitteet lunastavat niille asetetut odotukset sekä suorituskyvyn että odotettavissa olevan käyttöiän suhteen (kun niitä käytetään ohjeiden mukaisesti). 5 vuoden takuu sekä nopeat ja reilut korjauskäytäntömme merkitsevät, että investointisi on turvattu eikä se useimmissa olosuhteissa tule pettämään sinua.

vuoden takuu
Victron-ammattilainen esittelee VictronConnect-sovellusta asiakkaalle

Miksi valita Victron Energy?

Ammattikäytön haasteet. Hyväksytty.

Mikä hyvänsä ajoneuvosi elektroniikan tai työssä tarvitsemasi välineiden virrantarve onkaan, Victron Energy tarjoaa markkinoiden laajimpiin lukeutuvan virransyöttöratkaisujen valikoiman, joka suoriutuu työsi vaatimista haasteista. Kokonaisratkaisuja tarjoavan yksittäisen valmistajan kanssa toimimisen etuna on, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vain yhteen paikkaan päivitysten ja mahdollisten harvinaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Maailmanlaajuisella Victron Energy ‑ammattilaisverkostollamme on käytettävissään 45-vuotinen ongelmanratkaisukokemus. He osaavat muuntaa haasteesi luotettaviksi ratkaisuiksi, joihin voit luottaa, ja investointisi on turvassa vuosiksi eteenpäin.

Victron-ammattilaiset seisovat Victron-laitteiston vieressä auton takana

Miksi valita Victron Energy?

Ammattiajoneuvot
ammattitaitoista osaamista

Katso, miten ratkaisemme tyypillisiä ajoneuvohaasteita
Moottorin käyttövoima
Nuolikuvake
Drive through our Professional vehicles know-how

Vaikuttaa siltä, ettei selaimesi tue uusimpia teknologioita, joten tämä osio ei näy oikein. Vaihda selaimesi uudempaan, jos haluat tarkastella osiota.

Smart BMS CL 12/100

Kytke mikä tahansa vaihtovirtageneraattori turvallisesti Smart-litiumakkuihin.

Tutustu ajoneuvojen suosittuihin järjestelmädiagrammeihin
Lataa kuvasto
Lataa kuvake
Yksityiskohtainen vertailu

Asiantuntijan näkemys: litium- vai AGM-akut

Näytä enemmän Carret icon
DC-DC-laturi

Ammattimaista käyttöakkujen latausta Orion-TR Smart -tuotteella.

Victron Professional

Rekisteröidy seuraavaan ajoneuvo-webinaariin tai verkkokurssille.

Lataa esite

Tutustu ammattiajoneuvotuotteisiimme ja muihin konfiguraatioihin.

Victron connect

VictronConnect-sovellus tarjoaa tosiaikaiset tilannetiedot ja täydellisen hallinnan

Esimerkkiratkaisuja kumppaneiltamme

Vieraile blogissamme

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Paikallisten Victron-ammattilaisten laaja verkosto on omistautunut etsimään optimaalista ratkaisua tarpeeseesi.

Luota maailmanlaajuiseen palveluumme

Victron pyrkii tarjoamaan asiakkailleen palvelua ja tukea nopeasti ja ammattimaisesti. Tämän vuoksi kansainvälisellä Victron-ammattilaisten verkostolla on käytettävissään korkein mahdollinen tekninen osaaminen, ja ne ovat sitoutuneet tarjoamaan korjausapua nopealla aikataululla.

Voit siis aloittaa matkasi tai jatkaa sitä, mihin ikinä se suuntautuukaan.