kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Takaisin tuloksiin

Lataa...

Yhteydenotto

Jälleenmyyjätyyppimme

Victron Energy palvelee maailmanlaajuisesti ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Pyrimme aina neuvomaan ja palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki jälleenmyyjämme suunnittelevat ammattitaidolla luotettavia ratkaisuja, jotka täyttävät yksilölliset tarpeesi. Oikea yhteyshenkilömme riippuu nykyisistä ja tulevista palvelutarpeistasi.

Guy explaining Victron gear to someone else

Tiedustele tarpeitasi vastaavaa ratkaisua jälleenmyyjiltämme

Victron Energy tarjoaa markkinoiden kattavimpiin lukeutuvan tuotemalliston. Maailmanlaajuinen jälleenmyyntiverkostomme koostuu yli 750 liikkeestä. Jälleenmyyjämme tarjoavat sinulle parhaita sähköntuottoratkaisuja haasteestasi riippumatta.

Victron Energy ‑jälleenmyyjät palvelevat sinua mielellään ja heidän tavoitteenaan on tarjota aina parhaat neuvot tilanteeseesi, myös silloin, kun olet itse harkinnut jotain muuta. He suunnittelevat ratkaisuja, joihin voit luottaa ja jotka turvaavat investointisi vuosiksi eteenpäin.

Jos haluat neuvoja tai pikaisen tarkistuksen, ota yhteyttä paikallisiin ammattilaisiimme, mukaan lukien verkkokauppamme*.

Miksi valita Victron Energy?

Victron Energy tarjoaa kattavan valikoiman modulaarisia, yhteen liitettäviä tuotteita, jotka tuottavat energiaa oikea-aikaisesti joka käyttötilanteessa. Victron-laitteet lunastavat niille asetetut odotukset sekä suorituskyvyn että odotettavissa olevan käyttöiän suhteen (kun niitä käytetään ohjeiden mukaisesti). 5 vuoden takuu sekä nopeat ja reilut korjauskäytäntömme merkitsevät, että investointisi on turvattu eikä se useimmissa olosuhteissa tule pettämään sinua.

Koulutettujen jälleenmyyjien, asentajien ja huoltoyhteistyökumppaniemme kansainvälinen verkosto on aina valmiina auttamaan. Liittyipä kysymyksesi sitten varastotilanteeseen, asennusta koskeviin suosituksiin, jälkimarkkinointiin tai tekniseen tukeen. Victron Energy ‑tiimi, yhteistyökumppanit ja tiivis yhteisö merkitsevät, että käytettävissäsi on valtava määrä osaamista.

Innovoimme joka hetki käyttämällä apuna asiakaspalautetta sekä tiedon ja osaamisen jakamista. Syvällinen osaamisemme pitää meidät ja asiakkaamme johtoasemassa, ja takaa, että investointi kannattaa vuosikausien ajan.

Ammattitaitoista osaamista