Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Takaisin tuloksiin

Lataa...

Yhteydenotto

Jälleenmyyjätyyppimme

With the help of a carefully selected network of dealers, Victron Energy offers a worldwide service. We strive to ensure you are always advised and serviced in the best possible way. All of our dealers are trained to translate your exact needs into robust solutions. The best person to contact will depend on your current and future service needs and expectations.

Guy explaining Victron gear to someone else

Miksi valita Victron Energy?

Victron Energy tarjoaa kattavan valikoiman modulaarisia, yhteen liitettäviä tuotteita, jotka tuottavat energiaa oikea-aikaisesti joka käyttötilanteessa. Victron-laitteet lunastavat niille asetetut odotukset sekä suorituskyvyn että odotettavissa olevan käyttöiän suhteen (kun niitä käytetään ohjeiden mukaisesti). 5 vuoden takuu sekä nopeat ja reilut korjauskäytäntömme merkitsevät, että investointisi on turvattu eikä se useimmissa olosuhteissa tule pettämään sinua.

Koulutettujen jälleenmyyjien, asentajien ja huoltoyhteistyökumppaniemme kansainvälinen verkosto on aina valmiina auttamaan. Liittyipä kysymyksesi sitten varastotilanteeseen, asennusta koskeviin suosituksiin, jälkimarkkinointiin tai tekniseen tukeen. Victron Energy ‑tiimi, yhteistyökumppanit ja tiivis yhteisö merkitsevät, että käytettävissäsi on valtava määrä osaamista.

Innovoimme joka hetki käyttämällä apuna asiakaspalautetta sekä tiedon ja osaamisen jakamista. Syvällinen osaamisemme pitää meidät ja asiakkaamme johtoasemassa, ja takaa, että investointi kannattaa vuosikausien ajan.

Ammattitaitoista osaamista