field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Voit käyttää VictronConnect App -sovellusta Victron-tuotteesi konfigurointiin, valvontaan, ohjelmiston päivittämiseen ja vianmääritykseen. Saatavissa Android-, iOS-, Windows- ja macOS X -käyttöjärjestelmille..

Liitäntä Victron-laitteisiin tapahtuu joko Bluetooth-, USB- tai WiFi/LAN/Internet-yhteyden avulla.

Valvo

Reaaliaikaista tietoa ja täydellistä hallintaa

Saat reaaliaikaista tietoa sekä historiatietoja mistä tahansa Victron-tuotteesta Bluetooth-, USB- tai langattoman lähiverkon kautta GX-laitteen avulla. VictronConnect toimii iOS- ja Android-matkapuhelimissa sekä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmässä varustetuissa tietokoneissa – selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.


Käytä

Hallitse laitteitasi helposti

Valvonnan lisäksi voit myös käyttää laitteitasi. Hallitse helposti maasähkösyötön virranrajoituksen asetusarvoa tai kytke invertteri päälle käyttämällä VictronConnect App -sovellusta. Yhdessä Victronin VE.Bus Smart -donglen kanssa saat käyttöösi ihanteellisen aloittelijalle soveltuvan käyttöliittymän, jolla hallita täydellistä veneen tai asuntoauton Victron-järjestelmää.


Konfiguroi

Konfigurointi

VictronConnect on täydellinen työkalu asentajille, jotka haluavat konfiguroida juuri asentamansa järjestelmän nopeasti ja helposti.


Ohjelmistopäivitykset

Turvallinen ja helppo kiinto-ohjelmistojen päivitys

VictronConnect-sovelluksen avulla voit päivittää laitteidesi kiinto-ohjelmiston nopeasti, helposti ja turvallisesti. Ei edellytä Internet-liitäntää – ei ladattavia tai valittavia tiedostoja. Pelkkä liittäminen tuotteeseen riittää.


VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer