Victron Energy -yhtiön pääkonttorin sähköjärjestelmä saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto

Voit käyttää VictronConnect App -sovellusta Victron-tuotteesi konfigurointiin, valvontaan, ohjelmiston päivittämiseen ja vianmääritykseen. Saatavissa Android-, iOS-, Windows- ja macOS X -käyttöjärjestelmille..

Liitäntä Victron-laitteisiin tapahtuu joko Bluetooth-, USB- tai WiFi/LAN/Internet-yhteyden avulla.

Valvo

Reaaliaikaista tietoa ja täydellistä hallintaa

Saat reaaliaikaista tietoa sekä historiatietoja mistä tahansa Victron-tuotteesta Bluetooth-, USB- tai langattoman lähiverkon kautta GX-laitteen avulla. VictronConnect toimii iOS- ja Android-matkapuhelimissa sekä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmässä varustetuissa tietokoneissa – selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.


Käytä

Hallitse laitteitasi helposti

Valvonnan lisäksi voit myös käyttää laitteitasi. Hallitse helposti maasähkösyötön virranrajoituksen asetusarvoa tai kytke invertteri päälle käyttämällä VictronConnect App -sovellusta. Yhdessä Victronin VE.Bus Smart -donglen kanssa saat käyttöösi ihanteellisen aloittelijalle soveltuvan käyttöliittymän, jolla hallita täydellistä veneen tai asuntoauton Victron-järjestelmää.


Konfiguroi

Konfigurointi

VictronConnect on täydellinen työkalu asentajille, jotka haluavat konfiguroida juuri asentamansa järjestelmän nopeasti ja helposti.


Ohjelmistopäivitykset

Turvallinen ja helppo kiinto-ohjelmistojen päivitys

VictronConnect-sovelluksen avulla voit päivittää laitteidesi kiinto-ohjelmiston nopeasti, helposti ja turvallisesti. Ei edellytä Internet-liitäntää – ei ladattavia tai valittavia tiedostoja. Pelkkä liittäminen tuotteeseen riittää.


VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer