kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Voit käyttää VictronConnect App -sovellusta Victron-tuotteesi konfigurointiin, valvontaan, ohjelmiston päivittämiseen ja vianmääritykseen. Saatavissa Android-, iOS-, Windows- ja macOS X -käyttöjärjestelmille..

Liitäntä Victron-laitteisiin tapahtuu joko Bluetooth-, USB- tai WiFi/LAN/Internet-yhteyden avulla.

Valvo

Reaaliaikaista tietoa ja täydellistä hallintaa

Saat reaaliaikaista tietoa sekä historiatietoja mistä tahansa Victron-tuotteesta Bluetooth-, USB- tai langattoman lähiverkon kautta GX-laitteen avulla. VictronConnect toimii iOS- ja Android-matkapuhelimissa sekä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmässä varustetuissa tietokoneissa – selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.


Käytä

Hallitse laitteitasi helposti

Valvonnan lisäksi voit myös käyttää laitteitasi. Hallitse helposti maasähkösyötön virranrajoituksen asetusarvoa tai kytke invertteri päälle käyttämällä VictronConnect App -sovellusta. Yhdessä Victronin VE.Bus Smart -donglen kanssa saat käyttöösi ihanteellisen aloittelijalle soveltuvan käyttöliittymän, jolla hallita täydellistä veneen tai asuntoauton Victron-järjestelmää.


Konfiguroi

Konfigurointi

VictronConnect on täydellinen työkalu asentajille, jotka haluavat konfiguroida juuri asentamansa järjestelmän nopeasti ja helposti.


Ohjelmistopäivitykset

Turvallinen ja helppo kiinto-ohjelmistojen päivitys

VictronConnect-sovelluksen avulla voit päivittää laitteidesi kiinto-ohjelmiston nopeasti, helposti ja turvallisesti. Ei edellytä Internet-liitäntää – ei ladattavia tai valittavia tiedostoja. Pelkkä liittäminen tuotteeseen riittää.


VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä