Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Veneilysovellukset

Energiaa, joka vie sinut horisonttiin ja sen taakse.

Olitpa sitten lähdössä lyhyelle kalastusretkelle tai purjehdukselle valtameren poikki, tarvitset luotettavaa sähköä, jotta voisit nauttia seikkailustasi täysin rinnoin. Me Victronilla olemme sitä mieltä, että pelkkä luotettavuus ei vielä riitä. Sen sijaan me uskomme Optimal Energy ‑suunnitelmaan. Meidän näkemyksemme mukaan vene tarvitsee älykkään sähköverkon, joka mukautuu kaikkiin haasteisiin, jotka voit kohdata. Ensiluokkaisella luotettavuudella, vaivattomasti ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tästä on kyse Optimal Energy ‑ratkaisuissa.

Optimal Energy ‑ratkaisu jokaiselle

Victron tarjoaa kattavan valikoiman nykyaikaisia tuotteita kaikkiin tarpeisiin. Jokainen niistä voidaan hienosäätää juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta tässä on muutama esimerkki, joiden avulla pääset alkuun:

Tyypilliset ongelmat veneissä

Ja meidän ratkaisumme niihin

Olemme itsekin merenkävijöitä, joten tunnemme venesähköt perusteellisesti. Kuluneiden 45 vuoden aikana olemme tehneet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa jotta voisimme tarjota entistä parempia ratkaisuja veneilyyn.

01

Rajoitettu maasähkö,
suurin mukavuustaso

Pitkän purjehduspäivän jälkeen haluat ehkä kytkeä lämmittimen päälle. Napsauttaa kahvinkeittimen päälle. Käyttää mikroaaltouunia. Ennen pitkää maasähkön sulake palaa. PowerAssist ehkäisee ylikuormitustilanteita ja käyttää akkua puskurina huipputehoa tarvittaessa. Etkä sinä edes huomaa sitä.

02

Heikkolaatuinen sähkö,
sujuva toiminta

Ruuhkaisten satamien maasähkössä voi ilmetä jännitepudotuksia. Joillakin generaattoreilla on ongelmia tuottaa kelvollista vaihtovirtaa. Victron-invertteri-laturit tunnetaan erittäin korkeasta luotettavuudestaan. Ne tasoittavat nämä ongelmat ja muuttavat heikkolaatuisen sähkön korkealaatuiseksi.

03

Enemmän energiaa,
pienempi generaattori

Polttoaine voi muodostaa ison osan budjetistasi. Victron-tuotteet optimoivat generaattorin käytön ja minimoivat sen käyttöajan. Usein voit jopa valita pienemmän generaattorin. Tämä merkitsee, että säästät asennus-, huolto- ja polttoainekustannuksissa.

04

Heikko aurinkoenergian saanto,
optimaalinen aurinkopaneelin tuotto

Veneissä käytettäviin aurinkopaneeleihin liittyy erityisiä haasteita: Tilaa on rajallisesti ja takilasta syntyy varjoja. Niiden suorituskyky muuttuu jatkuvasti. Victronin lataussäätimet hyödyntävät huippunopeaa enimmäistehopisteen seurantaa ja puristavat näin kaiken mahdollisen energian irti paneeleistasi.

05

Ei aina paikalla,
aina täydellisesti hallinnassa

Istuitpa veneessäsi tai kotisohvallasi, voit aina hallita verkkoon yhdistettyjen älykkäiden tuotteidemme toimintoja. Näet heti, mikä sähköjärjestelmän kulloinenkin tilanne on. Voit jopa tehdä ilmoitusten vianmäärityksen kotoa käsin.

Sähköjärjestelmämme ansiosta voimme olla pitkiäkin aikoja irti sähköverkosta, mutta nautimme silti mukavuuksista ja teemme etätöitä kelluvassa kodissamme.

Vesitiiviit akkulaturit ja DC-DC-muuntimet takaavat huolettomat kalastuskilpailut.

Maailmanympäripurjehduksessa on ensiarvoisen tärkeää, että veneessä voidaan hyödyntää uusiutuvaa sähköä luotettavasti.

Stødigin miehistö
Leandri Language
Jon Sanders
Arctic Lifeboat Initiativen perustajat
Competitor bass fishing - Fishing league Worldwide
Purjehtinut maailman ympäri 10 kertaa, No plastic oceans initiativen perustaja
Tutustu caseen Tutustu caseen Tutustu caseen

Vaikuttaa siltä, ettei selaimesi tue uusimpia teknologioita, joten tämä osio ei näy oikein. Vaihda selaimesi uudempaan, jos haluat tarkastella osiota.

Tutustu veneilysovelluksiin

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Paikallisten Victron-ammattilaisten laaja verkosto on omistautunut etsimään optimaalista ratkaisua tarpeeseesi.

Luota maailmanlaajuiseen palveluumme

Victron pyrkii tarjoamaan asiakkailleen palvelua ja tukea nopeasti ja ammattimaisesti. Tämän vuoksi kansainvälisellä Victron-ammattilaisten verkostolla on käytettävissään korkein mahdollinen tekninen osaaminen, ja ne ovat sitoutuneet tarjoamaan korjausapua nopealla aikataululla.

Voit siis aloittaa matkasi tai jatkaa sitä, mihin ikinä se suuntautuukaan.