kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Tuki

Takuu ja korjaukset

Vuosikymmenten innovointihaasteet sähköjärjestelmien kehityksessä merkitsevät, että voimme tarjota laajan valikoiman saumattomasti toimivia tuotteita, jotka suoriutuvat tehtävästään kaikista haasteellisimmissa ilmasto-olosuhteissa. Tämä yhdessä 5 vuoden takuun kanssa tuovat mielenrauhaa vuosikausiksi. Ja jos jokin menee vikaan, voit luottaa siihen, että kansainvälisen jälleenmyyjäverkostomme nopeat ja kohtuuhintaiset korjauspalvelut ovat käytettävissäsi.
warranty

5 vuoden takuu

Päivitettävissä 10 vuoteen

Victron Energy tarjoaa vakiona 5 vuoden takuun virtatuotteille*. Päivitettävissä 10 vuoteen 10 % lisällä alkuinvestointiin. Ota yhteys jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja tai lähetä takuuasioita koskeva tukipyyntö jälleenmyyjälle. * ei koske akkuja: lyijyakuille tarjoamme 2 vuoden takuun ja litiumakuille 3 vuoden takuun.

Korjaukset

Maailmanlaajuinen korjaamoverkosto

Our authorised dealers are responsible to provide you with instructions for a fast and efficient repair. They can rely on our large, worldwide repair network that covers even the most remote areas with a fast and fair service.