field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Uskomme, että ymmärrys järjestelmän perusrakenteesta tukee off-grid-energiantuotantoratkaisujen ylläpitoa ja käyttöä. Off-grid ei merkitse, ettetkö voisi nauttia sähköstä – ratkaisu on GlobalLink 520. Laite tarjoaa 4G LTE-M ‑yhteydet kaikkiin VE.Direct-yhteensopiviin laitteisiin ilman kuukausi- tai tilausmaksuja ensimmäisen viiden vuoden ajan.

Maailmanlaajuinen verkkoyhteys 4G LTE-M ‑järjestelmällä

LTE-M on lyhenne, joka tulee käsitteestä LTE Cat-M1 eli Long Term Evolution (4G), luokka M1. Kyseessä on matkapuhelinverkkoteknologia, joka on suunniteltu internetiin yhdistettävien IoT-laitteiden verkkoyhteyksiä varten, ja sen energiankulutus on alhainen. LTE-M tukee handover- ja roaming-toimintoja, joten laitetta voidaan käyttää liikkuvassa ajoneuvossa, kuten asuntoautossa. Katso luettelo GlobalLink 520 ‑oppaassa tarkistaaksesi, onko LTE-M saatavilla alueellasi. Kattavuus laajenee joka viikko verkko-operaattoreiden toimesta. Osto sisältää 5 vuoden verkkoyhteydet, joten sinun ei tarvitse ostaa dataliittymää ja SIM-korttia erikseen.

Järjestelmän valvonta ja ohjaus

GlobalLink 520 sisältää kaksi tiedonsiirtoliitäntää, joiden kautta VRM:ään voidaan kytkeä suoraan enintään kaksi VE.Direct-laitetta, kuten BMV-akkumonitori ja/tai MPPT-lataussäädin. Ihanteellinen ratkaisu järjestelmän valvontaan kahden, pulssilaskurina toimivan digitaalitulon sekä etäohjattavan releen ansiosta.

Yhdysrakenteinen antenni

GlobalLink 520 on varustettu yhdysrakenteisella antennilla, joka on suunniteltu toimimaan kaikkialla maailmassa. Jos kuitenkin tarvitset voimakkaamman signaalin tai haluat asentaa moduulin esimerkiksi työautoon, siihen voidaan liittää ulkoinen antenni.

Victron-etähallinta (VRM)

Victron-etähallintaportaalin (VRM) kautta voit ohjata järjestelmääsi mistä tahansa ja milloin tahansa. VRM-portaalissa voit tarkistaa yhdistettyjen tuotteiden tilan, tarkastella tarkkoja graafeja energiavirroista, muodostaa yksityiskohtaisia analyysiraportteja ja jopa määrittää automaattisia hälytyksiä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer