kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Uskomme, että ymmärrys järjestelmän perusrakenteesta tukee off-grid-energiantuotantoratkaisujen ylläpitoa ja käyttöä. Off-grid ei merkitse, ettetkö voisi nauttia sähköstä – ratkaisu on GlobalLink 520. Laite tarjoaa 4G LTE-M ‑yhteydet kaikkiin VE.Direct-yhteensopiviin laitteisiin ilman kuukausi- tai tilausmaksuja ensimmäisen viiden vuoden ajan.

Maailmanlaajuinen verkkoyhteys 4G LTE-M ‑järjestelmällä

LTE-M on lyhenne, joka tulee käsitteestä LTE Cat-M1 eli Long Term Evolution (4G), luokka M1. Kyseessä on matkapuhelinverkkoteknologia, joka on suunniteltu internetiin yhdistettävien IoT-laitteiden verkkoyhteyksiä varten, ja sen energiankulutus on alhainen. LTE-M tukee handover- ja roaming-toimintoja, joten laitetta voidaan käyttää liikkuvassa ajoneuvossa, kuten asuntoautossa. Katso luettelo GlobalLink 520 ‑oppaassa tarkistaaksesi, onko LTE-M saatavilla alueellasi. Kattavuus laajenee joka viikko verkko-operaattoreiden toimesta. Osto sisältää 5 vuoden verkkoyhteydet, joten sinun ei tarvitse ostaa dataliittymää ja SIM-korttia erikseen.

Järjestelmän valvonta ja ohjaus

GlobalLink 520 sisältää kaksi tiedonsiirtoliitäntää, joiden kautta VRM:ään voidaan kytkeä suoraan enintään kaksi VE.Direct-laitetta, kuten BMV-akkumonitori ja/tai MPPT-lataussäädin. Ihanteellinen ratkaisu järjestelmän valvontaan kahden, pulssilaskurina toimivan digitaalitulon sekä etäohjattavan releen ansiosta.

Yhdysrakenteinen antenni

GlobalLink 520 on varustettu yhdysrakenteisella antennilla, joka on suunniteltu toimimaan kaikkialla maailmassa. Jos kuitenkin tarvitset voimakkaamman signaalin tai haluat asentaa moduulin esimerkiksi työautoon, siihen voidaan liittää ulkoinen antenni.

RuuviTag-tuki

GlobalLink 520 tukee nyt RuuviTag-lämpötila-antureita. Nämä paristokäyttöiset anturit toimivat BLE-yhteydellä ja ne on helppo määrittää VictronConnectin avulla. Kaikki RuuviTag-antureiden tiedot, kuten lämpötila, kosteus ja ilmanpaine, ovat suoraan käytettävissä VRM-sovelluksessa.

Victron-etähallinta (VRM)

Victron-etähallintaportaalin (VRM) kautta voit ohjata järjestelmääsi mistä tahansa ja milloin tahansa. VRM-portaalissa voit tarkistaa yhdistettyjen tuotteiden tilan, tarkastella tarkkoja graafeja energiavirroista, muodostaa yksityiskohtaisia analyysiraportteja ja jopa määrittää automaattisia hälytyksiä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä