Victron Energy -yhtin pkonttorin shkjrjestelm saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto
Invertterit mahdollistavat 230VAC/120VAC syöttöjännitteellä toimivien kotitalouslaitteiden käytön tavanomaisen vapaa-ajan käyttöön tarkoitetun 12VDC, 24VDC tai 48VDC akun avulla.
Mallit: 250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA

Erittäin luotettava - suunniteltu toimimaan luotettavasti vuosia

Phoenix Invertterit on valmistettu kestämään käytössä pitkään. Ne perustuvat toroidimuuntajaan sekä täysaaltotasasuuntaukseen mikä on herkän elektroniikan kannalta optimaalinen ratkaisu. Phoenix Invertterit sisältävät ylikuorma-, ylilämpötila- ja oikosulkusuojaustoiminnot.

Korkea lähtöteho myös purskemaista kuormitusta aiheuttaville kuormille

Tietyt elektroniikkalaitteet, kuten erityisesti sähkömoottorin sisältävät laitteet, edellyttävät lyhyitä purskemaisia energiapiikkejä käynnistyksen yhteydessä purskehetken tehon ylittäessä reilusti kuormalle ilmoitetun nimellistehonkulutuksen. Tämä ei ole ongelma Phoenix Inverttereille sillä ne tarjoavat teollisuuden parhaimman huipputehosuorituskyvyn.

Älykkäät hälytykset, sammutustoiminto ja uudelleenkäynnistys

Käynnistyksen yhteydessä ilmenevä suuritehoinen kuormituspiikki voi aiheuttaa väärän ylikuormitushälytyksen ja turhia sammutuksia. Phoenix sallii suuremman hetkellisen tehonsyötön käynnistyksen yhteydessä ja sammuu vain pitkäkestoisemman ylikuormituksen yhteydessä. Älykkäitä sammutuksia seuraa sarja uudelleenkäynnistysyrityksiä, nimenomaan väärien hälytyksien eliminoimiseksi.

Säästä tehoa käyttämällä Eco-moodia

Eco-moodissa invertteri sammuu mikäli syöttötehoa ei tarvita. Phoenix tunnistaa lähtöliittimen lähtöä muutaman sekunnin välein ja kytkee lähdön takaisin päälle mikäli tarvetta ilmenee.

Käyttäjän määritettävissä olevat asetukset

Phoenix on varustettu tiedonsiirtoportilla, joka mahdollistaa tilatietojen, hälytyksien ja automaattisesti tapahtuvien alijännitetilojen aiheuttamien sammutustoimintojen ohjelmoinnin (alijännitetason säätö). Sammutuksien jälkeen laite yrittää käynnistyä automaattisesti useampia kertoja. Käyttäjän asetuksia on mahdollista tarkastella ja muuttaa liittämällä laitteeseen PC-tietokone tai mobiililaitteella johon on asennettu Victronin ilmainen VictronConnect App.

VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Lataukset

Hae lhin Victron Energy - jlleenmyyj

Find a dealer