field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

SmartSolar MPPT RS ‑lataussäätimet ovat Victronin ratkaisu järjestelmiin, joissa suuret, sarjaan kytketyt aurinkopaneelit lataavat 48 V:n tasavirta-akkuryhmiä. Tuote soveltuu erinomaisesti suurikokoisiin, off-grid- ja sähköverkkoon kytkettyihin akkujärjestelmiin.

Saatavilla 5,76 kW:n ja 11,52 kW:n mallit joissa muun muassa laaja 80-450 VDC:n paneelien tulojännitealue, tuloliitännät erillisellä seurannalla, kattavat verkko-ominaisuudet, eristetyt paneeliliitännät, näyttö, täysin ohjelmoitavat akun latausparametrit ja aktiivinen jäähdytys. Uudelleen muotoiltu metallikotelo ja täysin peitetyt sähköliitännät parantavat turvallisuutta ja antavat tuotteelle modernin yhdenmukaisen ulkoasun Victronin uusimpien tuotemallien kanssa.

Mallit: 48 Volt

MPPT: Huippunopea enimmäistehopisteen seuranta

SmartSolar RS ‑lataussäätimeen voidaan liittää 80–450 V:n paneeliryhmä, ja se lataa korkealla hyötysuhteella 48 V:n akkuryhmää joko 100 A:n tai 200 A:n virralla.
Latausasetukset ovat täysin ohjelmoitavissa ja voidaan määrittää sopivaksi eri akkukemioille, kuten lyijyhappo, litium ja muut.

Määritä ja valvo VictronConnectin avulla

SmartSolar RS ‑lataussäädintä voidaan kauko-ohjata ja se voidaan määrittää Bluetooth-yhteyden kautta VictronConnect-sovelluksella. Sen avulla voit määrittää laitteet, hallita niitä ja tarkistaa yhdellä vilkaisulla tärkeitä käyttötietoja, kuten akkujännitteen ja -virran, paneelijännitteen ja -virran, historiatiedot ja trendit.

Lisäyksiköiden ketjutus

SmartSolar RS ‑lataussäädin on varustettu VE.Can-väyläliitännöillä. Niiden avulla laite voi siirtää tietoa muiden SmartSolar RS- ja VE.Can MPPT ‑yksiköiden kanssa. Lisäyksiköt vain ketjutetaan yhteen RJ45-kaapelilla.
Ketjutettuina kaikki yksittäiset lataussäätimet synkronoivat latausvaiheet keskenään. Ne voivat myös lähettää tietoa saman kaapelin kautta GX-laitteeseen (kuten Cerbo GX) valvontaa varten.

Etävalvonta ja -ohjaus

Jos GX-laite yhdistetään internetiin, Victron-etähallintaportaali (VRM) avaa pääsyn SmartSolar RS ‑lataussäätimen kaikkiin toimintoihin.
Jos järjestelmäsi on liitetty GX-laitteeseen ja internetiin, Victron-etähallintaportaali (VRM) tarjoaa pääsyn MPPT-säätimen kaikkiin toimintoihin mistä tahansa ja milloin tahansa – täysin maksutta. 
Voit valvoa syrjäisissä paikoissa olevien järjestelmien MPPT-säädintä – jopa silloin, kun internet-yhteyttä ei ole käytettävissä – kytkemällä järjestelmään  GlobalLink 520-laitteen.

SmartSolar-näyttö

SmartSolar RS ‑lataussäätimen etupaneelissa on näyttö. Näytöstä voit tarkistaa akkujännitteen, latausvirran ja jännitteet molemmista ryhmistä erikseen, mukaan lukien hetkelliset ja kokonaislukemat sekä yksikön tilan, mukaan lukien mahdolliset virhekoodit.

Liitännät

SmartSolar RS ‑lataussäädin on varustettu ohjelmoitavalla releellä, ja siinä on valmius lämpötilan ja jännitteen etätunnistukseen. Tuloliitäntään voidaan liittää Victron smallBMS ja muun tyyppisiä BMS-laitteita, joissa on Lataus sallittu ‑signaali.  

VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Lataukset

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer