Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

SmartSolar MPPT RS ‑lataussäätimet ovat Victronin ratkaisu järjestelmiin, joissa suuret, sarjaan kytketyt aurinkopaneelit lataavat 48 V:n tasavirta-akkuryhmiä. Tuote soveltuu erinomaisesti suurikokoisiin, off-grid- ja sähköverkkoon kytkettyihin akkujärjestelmiin.

Saatavilla 5,76 kW:n ja 11,52 kW:n mallit joissa muun muassa laaja 65-450 VDC:n paneelien tulojännitealue, tuloliitännät erillisellä seurannalla, kattavat verkko-ominaisuudet, eristetyt paneeliliitännät, näyttö, täysin ohjelmoitavat akun latausparametrit ja aktiivinen jäähdytys. Uudelleen muotoiltu metallikotelo ja täysin peitetyt sähköliitännät parantavat turvallisuutta ja antavat tuotteelle modernin yhdenmukaisen ulkoasun Victronin uusimpien tuotemallien kanssa.

Mallit: 48 Volt

MPPT: Huippunopea enimmäistehopisteen seuranta

SmartSolar RS ‑lataussäätimeen voidaan liittää 65–450 V:n paneeliryhmä, ja se lataa korkealla hyötysuhteella 48 V:n akkuryhmää joko 100 A:n tai 200 A:n virralla.
Latausasetukset ovat täysin ohjelmoitavissa ja voidaan määrittää sopivaksi eri akkukemioille, kuten lyijyhappo, litium ja muut.

Määritä ja valvo VictronConnectin avulla

SmartSolar RS ‑lataussäädintä voidaan kauko-ohjata ja se voidaan määrittää Bluetooth-yhteyden kautta VictronConnect-sovelluksella. Sen avulla voit määrittää laitteet, hallita niitä ja tarkistaa yhdellä vilkaisulla tärkeitä käyttötietoja, kuten akkujännitteen ja -virran, paneelijännitteen ja -virran, historiatiedot ja trendit.

Lisäyksiköiden ketjutus

SmartSolar RS ‑lataussäädin on varustettu VE.Can-väyläliitännöillä. Niiden avulla laite voi siirtää tietoa muiden SmartSolar RS- ja VE.Can MPPT ‑yksiköiden kanssa. Lisäyksiköt vain ketjutetaan yhteen RJ45-kaapelilla.
Ketjutettuina kaikki yksittäiset lataussäätimet synkronoivat latausvaiheet keskenään. Ne voivat myös lähettää tietoa saman kaapelin kautta GX-laitteeseen (kuten Cerbo GX) valvontaa varten.

Etävalvonta ja -ohjaus

Jos GX-laite yhdistetään internetiin, Victron-etähallintaportaali (VRM) avaa pääsyn SmartSolar RS ‑lataussäätimen kaikkiin toimintoihin.
Jos järjestelmäsi on liitetty GX-laitteeseen ja internetiin, Victron-etähallintaportaali (VRM) tarjoaa pääsyn MPPT-säätimen kaikkiin toimintoihin mistä tahansa ja milloin tahansa – täysin maksutta. 
Voit valvoa syrjäisissä paikoissa olevien järjestelmien MPPT-säädintä – jopa silloin, kun internet-yhteyttä ei ole käytettävissä – kytkemällä järjestelmään  GlobalLink 520-laitteen.

SmartSolar-näyttö

SmartSolar RS ‑lataussäätimen etupaneelissa on näyttö. Näytöstä voit tarkistaa akkujännitteen, latausvirran ja jännitteet molemmista ryhmistä erikseen, mukaan lukien hetkelliset ja kokonaislukemat sekä yksikön tilan, mukaan lukien mahdolliset virhekoodit.

Liitännät

SmartSolar RS ‑lataussäädin on varustettu ohjelmoitavalla releellä, ja siinä on valmius lämpötilan ja jännitteen etätunnistukseen. Tuloliitäntään voidaan liittää Victron smallBMS ja muun tyyppisiä BMS-laitteita, joissa on Lataus sallittu ‑signaali.  

VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Downloads & Support

Victron-verkkokoulutus

Tutustu verkkokurssiimme, jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta. Kurssi sisältää videon, linkkejä hyödyllisiin tietolähteisiin ja verkkokokeen, jolla voit mitata osaamistasi. Jos läpäiset kokeen, saat todisteena sertifikaatin. Verkkokurssi edellyttää ilmaista Victron Professional ‑tiliä.

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä