Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Uskomme, että ymmärrys järjestelmän perusrakenteesta tukee off-grid-energiantuotantoratkaisujen ylläpitoa ja käyttöä. Off-grid ei merkitse, ettetkö voisi nauttia sähköstä – ratkaisu on GlobalLink 520. Laite tarjoaa 4G LTE-M ‑yhteydet kaikkiin VE.Direct-yhteensopiviin laitteisiin ilman kuukausi- tai tilausmaksuja ensimmäisen viiden vuoden ajan.

Maailmanlaajuinen verkkoyhteys 4G LTE-M ‑järjestelmällä

LTE-M on lyhenne, joka tulee käsitteestä LTE Cat-M1 eli Long Term Evolution (4G), luokka M1. Kyseessä on matkapuhelinverkkoteknologia, joka on suunniteltu internetiin yhdistettävien IoT-laitteiden verkkoyhteyksiä varten, ja sen energiankulutus on alhainen. LTE-M tukee handover- ja roaming-toimintoja, joten laitetta voidaan käyttää liikkuvassa ajoneuvossa, kuten asuntoautossa. Katso luettelo GlobalLink 520 ‑oppaassa tarkistaaksesi, onko LTE-M saatavilla alueellasi. Kattavuus laajenee joka viikko verkko-operaattoreiden toimesta. Osto sisältää 5 vuoden verkkoyhteydet, joten sinun ei tarvitse ostaa dataliittymää ja SIM-korttia erikseen.

Järjestelmän valvonta ja ohjaus

GlobalLink 520 sisältää kaksi tiedonsiirtoliitäntää, joiden kautta VRM:ään voidaan kytkeä suoraan enintään kaksi VE.Direct-laitetta, kuten BMV-akkumonitori ja/tai MPPT-lataussäädin. Yhteensopivat Victron Smart ‑tuotteet voidaan liittää BLE-yhteydellä. Ihanteellinen ratkaisu järjestelmän valvontaan kahden, pulssilaskurina toimivan digitaalitulon sekä etäohjattavan releen ansiosta.

Yhdysrakenteinen antenni

GlobalLink 520 on varustettu yhdysrakenteisella antennilla, joka on suunniteltu toimimaan kaikkialla maailmassa. Jos kuitenkin tarvitset voimakkaamman signaalin tai haluat asentaa moduulin esimerkiksi työautoon, siihen voidaan liittää ulkoinen antenni.

RuuviTag-tuki

GlobalLink 520 tukee nyt RuuviTag-lämpötila-antureita. Nämä paristokäyttöiset anturit toimivat BLE-yhteydellä ja ne on helppo määrittää VictronConnectin avulla. Kaikki RuuviTag-antureiden tiedot, kuten lämpötila, kosteus ja ilmanpaine, ovat suoraan käytettävissä VRM-sovelluksessa.

Victron-etähallinta (VRM)

Victron-etähallintaportaalin (VRM) kautta voit ohjata järjestelmääsi mistä tahansa ja milloin tahansa. VRM-portaalissa voit tarkistaa yhdistettyjen tuotteiden tilan, tarkastella tarkkoja graafeja energiavirroista, muodostaa yksityiskohtaisia analyysiraportteja ja jopa määrittää automaattisia hälytyksiä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä