Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VRM - Etähallinta

Valvo, hallitse ja optimoi Victron Energy ‑järjestelmiäsi etäohjatusti ja havaitse mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa määrittämällä ilmoituksia ja hälytyksiä. Maailman kehittyneimmän etähallintaratkaisun ansiosta voit hallita järjestelmää joka tilanteessa olinpaikastasi riippumatta.

VRM on maksuton ja toimiakseen se edellyttää GX-laitteen, kuten Cerbo GX, ja internet-yhteyden tai GlobalLink 520:n pienemmissä järjestelmissä. 

Valvo

Tosiaikaiset tiedot. Kattavat hallintaominaisuudet

Valvo akkujen lataustilaa ja tehonkulutusta sekä aurinkopaneelien, generaattorin ja verkkovirran sähköntuottoa reaaliajassa. Optimoi sähköntuottoa ja ‑käyttöä historiakaavioiden ja tarkkojen analyysiraporttien avulla. Havaitse mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa määrittämällä ilmoituksia, ja reagoi hälytyksiin järjestelmän toimintakatkosten ehkäisemiseksi.

Hallitse

Asenna minne tahansa. Hallitse mistä tahansa

Voit vaivatta tarkistaa maasähkön kytkennän ja akkujen lämpötilat, kytkeä invertterin päälle, käynnistää/pysäyttää generaattorit (automaattisesti) tai jopa määrittää hiljaiset kellonajat, jotta generaattori ei käynnistyisi keskellä yötä. VRM:n avulla voit muuttaa mitä tahansa asetusta, reagoida hälytyksiin, suorittaa vianmääritystarkistuksia ja ratkoa ongelmia olinpaikastasi riippumatta.

Optimoi

Säätyy tosielämän tarpeisiin, tosiaikaisesti

Tilanteet ja olosuhteet vaihtelevat jatkuvasti off-grid-järjestelmissä, joten tosiaikaisiin parametreihin pohjautuvat tiedot ja toimenpiteet ovat elintärkeitä järjestelmän toiminnan ja käytön optimoimiseksi. Voit määrittää VRM-etähallintajärjestelmään älykkäitä sääntöjä, jolloin järjestelmä voi reagoida tosielämän ongelmiin tosiaikaisesti. Järjestelmää koskevien tietojen avulla käyttäjät voivat ohjata energiankäyttöään paremmin energiansaannin mukaan, esimerkiksi käyttämällä paljon energiaa kuluttavia laitteita vain silloin, kun aurinkoenergiaa on saatavilla riittävästi.

Ennaltaehkäisevät huoltopalvelut

Mielenrauhaa off-grid-asennuksiin

Pitkälle vietyä osaamista hyödyntävä VRM tarjoaa etäohjattaviin tuotteisiimme parhaat hallintaominaisuudet. Voit vaivatta valvoa ja hallita useita eri järjestelmiä etäohjatusti. Käyttöpaikkavierailut eivät enää ole tarpeen joka tilanteessa, mutta silloinkin voit mennä paikalle paremmin valmistautuneena. VRM-järjestelmät tarjoavat järjestelmäasennuksia tarjoaville ammattilaisille uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kuten ennaltaehkäisy- ja huoltosopimuksia.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä