kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

GX Tank 140 taltioi jopa neljän eri säiliön tasoantureiden lähettämät lukemat. Tämä lisävaruste kuuluu GX-järjestelmänvalvontamallistoomme, ja yleisin tuote mallistossa on Cerbo GX.

Järjestelmän säiliöiden tasot voidaan tarkistaa paikallisesti - katso oheinen näyttökuva - sekä etäohjatusti VRM Portal ‑järjestelmän kautta.

GX Tank 140 on yhteensopiva virran (4–20 mA) sekä jännitteen (0–10 V) muutoksiin perustuvien lähetinten kanssa. Yhteys GX-laitteeseen muodostetaan USB-liitännällä, mitä hyödynnetään myös GX Tank ‑laitteen virransyötössä: muita sähkökytkentöjä ei tarvita.

Säiliön lähettimen johtokytkennät ovat yksinkertaiset: kaksi neljästä syöttöjohdosta kytketään 24 V:n virtalähteeseen lähettimen virransyöttöä varten. Kaksi muuta kanavaa edellyttävät ulkoista virtalähdettä, ja sitä varten laitteessa on virransyöttöliitäntä yhdessä sulakkeella suojattujen lähtöliitäntöjen kanssa.

Ylä- ja alarajat ovat muokattavissa, ja ne mahdollistavat sellaisten lähetinten käytön, jotka hyödyntävät vain osaa koko syöttöalueesta, esimerkiksi 0–5 V.

Vakaan lukeman takaamiseksi arvojen esityksessä hyödynnetään keskiarvovaimennusta. Vaimennusasetukseksi voidaan määrittää 1–60 sekuntia.

Järjestelmä havaitsee vialliset anturit ja johtokytkentäongelmat, ja muodostaa hälytyksen, jos arvot ovat sallitun arvoalueen ulkopuolella.

Merenkulun käyttökohteissa GX-laite voi lähettää säiliön tasotiedot NMEA 2000 ‑verkon kautta, jolloin tieto voidaan välittää muihin näyttöihin, kuten MFD:hen.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä