field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

GX Tank 140 taltioi jopa neljän eri säiliön tasoantureiden lähettämät lukemat. Tämä lisävaruste kuuluu GX-järjestelmänvalvontamallistoomme, ja yleisin tuote mallistossa on Cerbo GX.

Järjestelmän säiliöiden tasot voidaan tarkistaa paikallisesti - katso oheinen näyttökuva - sekä etäohjatusti VRM Portal ‑järjestelmän kautta.

GX Tank 140 on yhteensopiva virran (4–20 mA) sekä jännitteen (0–10 V) muutoksiin perustuvien lähetinten kanssa. Yhteys GX-laitteeseen muodostetaan USB-liitännällä, mitä hyödynnetään myös GX Tank ‑laitteen virransyötössä: muita sähkökytkentöjä ei tarvita.

Säiliön lähettimen johtokytkennät ovat yksinkertaiset: kaksi neljästä syöttöjohdosta kytketään 24 V:n virtalähteeseen lähettimen virransyöttöä varten. Kaksi muuta kanavaa edellyttävät ulkoista virtalähdettä, ja sitä varten laitteessa on virransyöttöliitäntä yhdessä sulakkeella suojattujen lähtöliitäntöjen kanssa.

Ylä- ja alarajat ovat muokattavissa, ja ne mahdollistavat sellaisten lähetinten käytön, jotka hyödyntävät vain osaa koko syöttöalueesta, esimerkiksi 0–5 V.

Vakaan lukeman takaamiseksi arvojen esityksessä hyödynnetään keskiarvovaimennusta. Vaimennusasetukseksi voidaan määrittää 1–60 sekuntia.

Järjestelmä havaitsee vialliset anturit ja johtokytkentäongelmat, ja muodostaa hälytyksen, jos arvot ovat sallitun arvoalueen ulkopuolella.

Merenkulun käyttökohteissa GX-laite voi lähettää säiliön tasotiedot NMEA 2000 ‑verkon kautta, jolloin tieto voidaan välittää muihin näyttöihin, kuten MFD:hen.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer