Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70
GX Touch 50 & GX Touch 70

GX Touch 50 ja GX Touch 70 ovat näyttölisävarusteita Cerbo GX ‑järjestelmää varten. Viisi- ja seitsemäntuumaiset kosketusnäytöt tarjoavat välittömän yleisnäkymän järjestelmästäsi ja niiden avulla voit muuttaa asetuksia silmänräpäyksessä. Cerbo GX ‑järjestelmään yhdellä kaapelilla vaivattomasti kytkettävien näyttöjen ohut ja vedenkestävä rakenne, pintakiinnitys ja yksinkertainen asennus tuovat joustavuutta selkeän ja terävästi erottuvan hallintapaneelin määrittelyyn. 

Katso uusi video, joka sisältää tarvittavat tiedot uuden Cerbo GX & GX Touch 50 ‑tuotteiden asentamiseksi.

Suojattu

GX Touch ‑suojat suojaavat GX Touch ‑näyttöä vedeltä, pölyltä ja UV-valolta.

Yksinkertainen kiinnitys

GX Touch täyttää ja ylittää ammattiasentajien vaatimukset. Näyttö kiinnitetään ruuveilla kojelaudan päälle, joten se ei edellytä mittatarkkaa asennusaukkoa (kuten ColorControl GX) ja se kytketään vain yhdellä kaapelilla, joten kojelautaan ei tarvitse vetää monia johtoja. 

Kumppanilaitteet

GX Touch on täysin uusi hallintakeskus, joka toimii Cerbo GX:n kumppanilaitteena, ja sen avulla voit hallita koko järjestelmääsi ja hyödyntää sen ominaisuuksia täysipainoisesti olinpaikastasi riippumatta. Voit yksinkertaisesti muodostaa yhteyden Victron Remote Management (VRM) ‑portaalin kautta tai hallita laitetta suoraan GX Touch ‑laitteen, monitoiminäytön tai VictronConnect-sovelluksen kautta yhdysrakenteisen WiFi-yhteyspisteen ansiosta. Tämä GX-malliston uusin tulokas sisältää tehokkaat yhteysominaisuudet ja se antaa uuden merkityksen älykkäille virtaratkaisuille.

Koe VRM-järjestelmän suorituskyky

Katso, miten etähallinta toimii käytännössä, koe VRM-järjestelmän suorituskyky tuhansissa todellisissa asennuskohteissa ympäri maailmaa tai aloita kirjautumalla sisään.

Downloads & Support

Cerbo GX & GX Touch 50

The new Cerbo GX, along with the optional GX Touch 50 display, were announced and demonstrated at METS, November 2019 . Personally I'm a great fan of GX devices, the Color Control GX, Venus GX and more - all being a part of the Victron GX product range . Detailed introductory blogpost by Panbo However, my 6 years personal experience is with the Color Control GX model - so I'd be doing...
Lue lisää

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä