Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Cerbo GX
Cerbo GX
Cerbo GX
Cerbo GX
Cerbo GX

Tämä täysin uudenlainen tiedonsiirtokeskus mahdollistaa järjestelmäsi täydellisen hallinnan mistä tahansa sijainnista ja auttaa maksimoimaan järjestelmäsi suorituskyvyn. Liitäntä tapahtuu helposti Victron Remote Management (VRM) -portaalin kautta tai suoraan käyttämällä erillistä GX Touch-laitetta, MFD-laitetta tai VictronConnect App -sovelluksen kautta yhdysrakenteisen WiFi-yhteyspisteen ansiosta. Tämä uusin GX-tuoteperheen jäsen yhdistää liitettävyysominaisuudet ja luo uudenlaisen älykkään ratkaisun.

Katso uusi video joka kertoo kaiken mitä sinun tulee tietää uusien Cerbo GX:n ja GX Touch 50:n asentamisesta.


Täydellinen valvonta & hallinta

Voit valvoa reaaliajassa akun varaustilaa, tehonkulutusta, aurinkopaneeleista saatavaa energiaa, generaattorin ja verkkovirran käyttöä tai tarkistaa säiliöiden pinnantasot sekä suorittaa lämpötilamittauksia. Voit hallita helposti maasähkön suurinta sallittua syöttövirtaa, käynnistää ja pysäyttää generaattorin tai hallita useampaa generaattoria sekä muuttaa mitä tahansa asetusta järjestelmän toiminnan optimoimiseksi. Lisäksi voit seurata hälytyksiä, suorittaa diagnostisia tarkistuksia ja selvittää ongelmia etäyhteyden kautta. Cerbo GX muuttaa kaikki tehonhallintaan liittyvät ongelmat vaivattomiksi rutiineiksi.

Maksimoi järjestelmäsi suorituskyky

Cerbo GX maksimoi järjestelmäsi komponenttien suorituskyvyn reaaliajassa ja pitää ne optimaalisessa toimintatilassa. Kaksiytiminen prosessori ja ylimääräinen CAN-väyläportti mahdollista myös entistä suurempie järjestelmien tuen: voit seurata tarkasti litium- tai muiden akkujen kuntoa ja käyttää toista väyläporttia jopa 25:n samanaikaisesti liitetyn VE.Can-aurinkolaturin liitäntään. Uusi NMEA 2000 -tuki lähteville signaaleille mahdollistaa GX:n integroimisen mihin tahansa vene-elektroniikkajärjestelmään. Neljä säiliö- ja neljä lämpötilaliitäntää, 3 VE.Direct-porttia, 3 USB-porttia, 4 digitaalista tuloa ja 2 relettä mahdollistavat hallinnan laajentamisen kokonaan uudelle tasolle. Järjestelmien suorituskyvyn maksimointi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Laajenna näkymiä

Uusi (valinnainen) GX Touch -näyttö mahdollistaa reaaliaikaisen näkymän järjestelmääsi ja asetuksien muuttamisen silmänräpäyksessä. Sen superohut 5- tai 7-tuuman vesitiivis kotelointi ja helppo päältä asennus tarjoavat monipuolista joustavuutta selkeän ja tyylikkään kojelaudan toteuttamiseen.

Yksinkertainen asennus ja konfiguraatio

Cerbo GX on nyt optimoitu ylittämään asennuksia suorittavien ammattilaisten vaatimukset. Laite on helposti asennettavissa DIN-kiskoon (erillisen DIN35-adapterin, pieni, tilattava erikseen) ja sen erillinen kosketusnäyttö on nyt mahdollista kiinnittää kojelaudan päältä käsin, mikä eliminoi tarpeen leikata täydellisen muotoisia aukkoja (kuten Color Control GX -laitteen tapauksessa), jonka lisäksi liitäntä tapahtuu yhdellä ainoalla kaapelilla. Näin säästytään monen kaapelin hankalilta vienneiltä kojelaudan taakse. Uusi Bluetooth-ominaisuus mahdollistaa nopean liitännän ja konfiguroinnin käyttämällä VictronConnect App -sovellusta.

Ratkaise mikä tahansa tehonhallintaan liittyvä haaste

Cerbo GX tarjoaa loputtoman määrän ratkaisuja ja laajentaa täydellinen hallinnan mitä moninaisimpiin sovelluksiin. Generaattoreita sisältävissä sovelluksissa, Meri- tai Varavoima & Erillis-sovelluksissa, sen avulla on mahdollista käynnistää/pysäyttää generaattoreita tai viivästää käynnistämistä ”hiljaisina” jaksoina vuorokaudesta. Energiavarastointijärjestelmissä se pitää akut 100 %:in varaustasossa ja kytkee ne käyttöön sähkökatkojen aikana sekä ohjaa ylimääräisen (aurinkopaneelien) energian itsekulutuksen kattamiseen, mikä säästää rahaa. Ajoneuvosovelluksissa se auttaa pitämään elintärkeät järjestelmät täydellisessä toimintakunnssa. Mutta se voi paljon muutakin…

Koe VRM-järjestelmän suorituskyky

Katso, miten etähallinta toimii käytännössä, koe VRM-järjestelmän suorituskyky tuhansissa todellisissa asennuskohteissa ympäri maailmaa tai aloita kirjautumalla sisään.

Downloads & Support

Cerbo GX & GX Touch 50

The new Cerbo GX, along with the optional GX Touch 50 display, were announced and demonstrated at METS, November 2019 . Personally I'm a great fan of GX devices, the Color Control GX, Venus GX and more - all being a part of the Victron GX product range . Detailed introductory blogpost by Panbo However, my 6 years personal experience is with the Color Control GX model - so I'd be doing...
Lue lisää

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä