kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

MultiPlus-II:n tapaan myös Quattro-II on yhdistetty invertteri ja laturi. Lisäksi siihen voidaan liittää kaksi vaihtovirtasyöttöä ja se voi yhdistää automaattisesti aktiiviseen lähteeseen. Sen lukuisiin ominaisuuksiin kuuluvat aito siniaaltoinvertteri, mukautuva lataus, PowerAssist-hybriditeknologia sekä useita järjestelmäintegraatiotoimintoja, kuten kolmivaihetoiminta tai jaetun vaiheen toiminta sekä rinnakkaiskäyttö.
Mallit: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Kaksi vaihtovirtatuloa ja kaksi vaihtovirtalähtöä

Quattro-II voidaan liittää kahteen erilliseen vaihtovirtalähteeseen, kuten maasähköliitäntään ja yhteen generaattoriin tai kahteen generaattoriin. Quattro-II yhdistää automaattisesti aktiiviseen lähteeseen. Päälähtö on katkeamaton. Kaukoverkon häiriötilanteessa, tai kun maasähkön tai generaattorin syöttö on katkaistuna, Quattro-II ryhtyy tuottamaan virtaa kytkennöissä oleville kuormille. Tämä tapahtuu niin nopeasti (alle 20 millisekuntia), että tietokoneet ja muut elektroniset laitteet pystyvät jatkamaan toimintaansa keskeytyksettä. Toinen lähtöliitäntä on jännitteinen vain, kun vaihtovirtaa on saatavilla yhdessä Quattro-II:n tuloliitännöistä. Kuormat, jotka eivät saa purkaa akkua, kuten ilmastointi tai vedenlämmitin, voidaan liittää tähän lähtöliitäntään.

Ainutlaatuinen PowerAssist-toiminto

Quattro-II estää teholtaan rajallisen vaihtovirtalähteen, kuten generaattorin tai maasähköliitännän, ylikuormituksen. Ensin akun latausta vähennetään automaattisesti, jos seurauksena olisi muutoin ylikuormitustilanne. Toinen taso tukee generaattorin tai maasähkön tuottamaa sähkötehoa akusta otettavalla sähköllä.

Käytännöllisesti katsoen rajaton teho rinnakkaistoiminnon ansiosta

Jopa 6 Quattro-II-laitetta voidaan asettaa toimimaan rinnakkain korkeamman energiatuoton aikaansaamiseksi. Myös kolmivaiheinen tai jaetun vaiheen toiminta on mahdollista.

Lataukset

Going green in Amazonia

The rollout of reliable, low-cost electricity supply to some of the most inaccessible and fragile environments on earth is a blue print for all our future's. Peruvian solar installer Novum Solar  got in touch with news of three very different success stories within the Amazon rainforest: a commission to provide silent maintenance-free power to 15 Military bases; three phase energy for a...
Lue lisää

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä