field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

MultiPlus-II:n tapaan myös Quattro-II on yhdistetty invertteri ja laturi. Lisäksi siihen voidaan liittää kaksi vaihtovirtasyöttöä ja se voi yhdistää automaattisesti aktiiviseen lähteeseen. Sen lukuisiin ominaisuuksiin kuuluvat aito siniaaltoinvertteri, mukautuva lataus, PowerAssist-hybriditeknologia sekä useita järjestelmäintegraatiotoimintoja, kuten kolmivaihetoiminta tai jaetun vaiheen toiminta sekä rinnakkaiskäyttö.
Mallit: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Kaksi vaihtovirtatuloa ja kaksi vaihtovirtalähtöä

Quattro-II voidaan liittää kahteen erilliseen vaihtovirtalähteeseen, kuten maasähköliitäntään ja yhteen generaattoriin tai kahteen generaattoriin. Quattro-II yhdistää automaattisesti aktiiviseen lähteeseen. Päälähtö on katkeamaton. Kaukoverkon häiriötilanteessa, tai kun maasähkön tai generaattorin syöttö on katkaistuna, Quattro-II ryhtyy tuottamaan virtaa kytkennöissä oleville kuormille. Tämä tapahtuu niin nopeasti (alle 20 millisekuntia), että tietokoneet ja muut elektroniset laitteet pystyvät jatkamaan toimintaansa keskeytyksettä. Toinen lähtöliitäntä on jännitteinen vain, kun vaihtovirtaa on saatavilla yhdessä Quattro-II:n tuloliitännöistä. Kuormat, jotka eivät saa purkaa akkua, kuten ilmastointi tai vedenlämmitin, voidaan liittää tähän lähtöliitäntään.

Ainutlaatuinen PowerAssist-toiminto

Quattro-II estää teholtaan rajallisen vaihtovirtalähteen, kuten generaattorin tai maasähköliitännän, ylikuormituksen. Ensin akun latausta vähennetään automaattisesti, jos seurauksena olisi muutoin ylikuormitustilanne. Toinen taso tukee generaattorin tai maasähkön tuottamaa sähkötehoa akusta otettavalla sähköllä.

Käytännöllisesti katsoen rajaton teho rinnakkaistoiminnon ansiosta

Jopa 6 Quattro-II-laitetta voidaan asettaa toimimaan rinnakkain korkeamman energiatuoton aikaansaamiseksi. Myös kolmivaiheinen tai jaetun vaiheen toiminta on mahdollista.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer