Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Ekrano GX on GX-tuoteperheen uuden sukupolven airut. Kattavat liitännät ja yhteydet sekä yhdysrakenteinen 7 tuuman kosketusnäyttö merkitsevät, että kyseessä on tähän saakka tehokkain GX-laitteemme, jonka avulla hallitset koko järjestelmääsi kattavasti ja hyödynnät sen suorituskykyä täysimittaisesti. Voit vaivatta muodostaa yhteyden järjestelmääsi Victron Remote Management (VRM) ‑portaalimme kautta tai hallita sitä suoraan yhdysrakenteisella kosketusnäytöllä, monitoiminäytöllä (MFD) tai VictronConnect-sovelluksen kautta yhdysrakenteisen WiFi-yhteyspisteen ansiosta.
Ekrano GX on lisäksi  Color Control GX ‑laitteen seuraaja.

Täydellinen valvonta ja ohjaus

Valvo akkujen lataustilaa ja tehonkulutusta; aurinkopaneelien, generaattorin ja verkkovirran sähköntuottoa, ja nestesäiliöiden tasoja ja lämpötiloja reaaliajassa. Hallitse vaivatta maasähkön tulovirtarajaa, generaattorin/generaattoreiden (automaattista) käynnistystä/pysäytystä, tai optimoi järjestelmän toimintaa muuttamalla mitä tahansa asetusta. Seuraa varoituksia, suorita diagnostiikkatarkistuksia ja ratkaise haasteita etäohjatusti. Ekrano GX muuttaa minkä tahansa sähköjärjestelmähaasteen vaivattomaksi käyttökokemukseksi.

Laajenna näköalojasi

Yhdysrakenteinen seitsemäntuumainen kosketusnäyttö tarjoaa välittömän yleisnäkymän järjestelmästäsi, ja sen avulla voit muuttaa asetuksia silmänräpäyksessä. Ohut ja vedenkestävä rakenne tarjoaa joustavia mahdollisuuksia selkeän ja puhdaslinjaisen kojelaudan suunnitteluun. Kosketustoiminto voidaan kytkeä pois (tai päälle) takana olevan, syvennetyn painikkeen avulla, millä voidaan estää luvaton käyttö.

Yksinkertainen kiinnitys ja konfigurointi

Ekrano GX on optimoitu uppoasennukseen paneeliin tai umpireikään, ja kaikki tarvittavat kiinnitysmateriaalit sisältyvät toimitukseen. Ruuviliittimet pitävät kaiken tukevasti paikallaan. 

Ratkaise kaikki sähköntuottohaasteet

Ekrano GX soveltuu monenlaisiin käyttötarpeisiin ja ratkaisee hallintaongelmat erilaisissa kohteissa. Jos tarvitset generaattoria hyödyntäviä ratkaisuja esimerkiksi veneilysovelluksiin tai offgrid- ja varajärjestelmiin, se käynnistää/sammuttaa generaattorisi automaattisesti tai viivästyttää käynnistystä hiljaisen jakson loppuun. Jos käytössäsi on Energy Storage System ‑järjestelmä, se pitää vara-akut täyteen ladattuina, kytkeytyy päälle sähkökatkosten aikana ja ohjaa ylimääräisen (aurinko-) energian omaan kulutukseen ja säästää näin rahaa. Se huolehtii siitä, että asuntoautojen ja hälytysajoneuvojen kriittiset järjestelmät toimivat moitteettomasti. Muutaman esimerkin kertoaksemme...

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä