Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Voit tarkastella BMV- tai MPPT-tietoja iOS- ja Android-laitteilla VictronConnect-sovelluksessa VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimen avulla. Tarkastele langattomasti eri kohteita, kuten akun lataustilaa, aurinkopaneelin sähköntuottoa sekä muita hyödyllisiä tietoja. 

Sovitin pystyy myös lukemaan tietoja kaikista VE.Direct-portilla varustetuista tuotteista, kuten BMV-70x-sarjan akkumonitoreista sekä VE.Direct-portilla varustetuista Phoenix-inverttereistä ja MPPT-lataussäätimistä. 

Voit myös hyödyntää välitöntä lukutoimintoa: kun VE.Direct Smart ‑sovitin on yhdistettynä BlueSolar MPPT ‑säätimeen, BMV-70x-akkumonitoriin tai Phoenix-invertterin VE.Direct-liitäntään, VictronConnect esittää näiden tuotteiden tärkeimmät tiedot laiteluettelosivulla ilman että pariliittämistä on suoritettu. Se sisältää varoitusten, hälytysten ja virheiden näkyvät ilmoitukset.

VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä