Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

GX Tank 140 taltioi jopa neljän eri säiliön tasoantureiden lähettämät lukemat. Tämä lisävaruste kuuluu GX-järjestelmänvalvontamallistoomme, ja yleisin tuote mallistossa on Cerbo GX.

Järjestelmän säiliöiden tasot voidaan tarkistaa paikallisesti - katso oheinen näyttökuva - sekä etäohjatusti VRM Portal ‑järjestelmän kautta.

GX Tank 140 on yhteensopiva virran (4–20 mA) sekä jännitteen (0–10 V) muutoksiin perustuvien lähetinten kanssa. Yhteys GX-laitteeseen muodostetaan USB-liitännällä, mitä hyödynnetään myös GX Tank ‑laitteen virransyötössä: muita sähkökytkentöjä ei tarvita.

Säiliön lähettimen johtokytkennät ovat yksinkertaiset: kaksi neljästä syöttöjohdosta kytketään 24 V:n virtalähteeseen lähettimen virransyöttöä varten. Kaksi muuta kanavaa edellyttävät ulkoista virtalähdettä, ja sitä varten laitteessa on virransyöttöliitäntä yhdessä sulakkeella suojattujen lähtöliitäntöjen kanssa.

Ylä- ja alarajat ovat muokattavissa, ja ne mahdollistavat sellaisten lähetinten käytön, jotka hyödyntävät vain osaa koko syöttöalueesta, esimerkiksi 0–5 V.

Vakaan lukeman takaamiseksi arvojen esityksessä hyödynnetään keskiarvovaimennusta. Vaimennusasetukseksi voidaan määrittää 1–60 sekuntia.

Järjestelmä havaitsee vialliset anturit ja johtokytkentäongelmat, ja muodostaa hälytyksen, jos arvot ovat sallitun arvoalueen ulkopuolella.

Merenkulun käyttökohteissa GX-laite voi lähettää säiliön tasotiedot NMEA 2000 ‑verkon kautta, jolloin tieto voidaan välittää muihin näyttöihin, kuten MFD:hen.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä