kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Sun Inverter

Aurinkosähköinvertteri on siniaaltoinvertteri ja PWM-lataussäädin samoissa kuorissa, mikä helpottaa asennusta ja vähentää johtokytkentöjen määrää.

Invertterin avulla voit käyttää tavallista kodinelektroniikkaa, joka edellyttää 230 VAC:n verkkovirtaa, tavallisilla auton akuilla tai vapaa-ajan akuilla, joiden nimellisjännite on 12 V tai 24 V.

Lataussäätimen ansiosta akut ladataan aurinkopaneelien avulla talteenotetulla energialla. Latausalgoritmi on ohjelmoitavissa.

Invertterin ja lataussäätimen parametrit ovat myös luettavissa Bluetooth-yhteyden kautta VictronConnect-sovelluksella. Tämän lisäksi invertterissä on VE.Direct-portti, johon voidaan kytkeä GX-laite tai GlobalLink 520 järjestelmän valvontaa varten.

Mallit: 12V|250VA and 24V|250VA

VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä