Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Täysin puhtaalta pöydältä suunniteltu Orion XS mullistaa adaptiivisen DC-DC-latauksen. Suunniteltu käytettäväksi kahden akun järjestelmissä, joita ladataan (älykkäällä) vaihtovirtageneraattorilla. Saavuta huippuluokan suorituskyky ja varmista samalla järjestelmäsi turvallisuus.

Pidä ohjat käsissäsi konfiguroitavilla tulo- ja lähtövirta-asetuksilla, ja pysy levollisin mielin tietäessäsi, että Orion XS toimii täydellä kapasiteetilla jopa 40 °C:n lämpötilassa. Innovatiivinen alumiininen piirilevyn jäähdytysteknologia mahdollistaa hämmentävän 98 % hyötysuhteen ilman tuulettimia.

Victron-järjestelmäsi keskeisenä osana toimiva Orion XS tarjoaa täydet valvonta- ja hallintaominaisuudet (etäohjatusti), ja luovuttaa sinulle täyden hallinnan laitteeseesi ja järjestelmääsi.

  • Täysi konfiguroitavuus
  • Moottorin sammutuksen tunnistus
  • Älykkäät latausalgoritmit
  • Tehokas jäähdytys
  • VictronConnect-yhteensopivuus
  • Mahdollisuus etähallintaan

Konfiguroitavissa oleva lataus

Aseta tulo- ja lähtövirrat yksinkertaisilla säätimillä. Tämä osaltaan suojaa vaihtovirtageneraattoreita ylikuormitukselta sekä tukee käyttöakun asianmukaista latausta, mikäli järjestelmässä on älykäs vaihtovirtageneraattori.

Rinnankytkentä lähtövirran kasvattamiseksi

Orion XS ‑laitteita voidaan kytkeä rinnan rajaton määrä. Helpottaa lähtövirran skaalaamista järjestelmän vaatimusten mukaiseksi.

Älykkään vaihtovirtageneraattorin yhteensopivuus

Moottorin yhdysrakenteisen sammutustunnistuksen avulla Orion XS takaa, että laturi käynnistyy vain silloin kun moottori on käynnissä. Lisäksi se auttaa saamaan oikean latausvirran älykkäistä vaihtovirtageneraattoreista, joita on Euro 5- ja 6-moottoreissa.

Adaptiivinen latausalgoritmi

Orion XS sisältää mukautettavat latausalgoritmit ja 8 akun esiasetustilaa. Lyijyakkujen osalta nämä asetukset takaavat optimaaliset absorptiolatausajat sekä matala- että syväpurkauksissa.

Kattava elektroninen suojaus

Orion XS on varustettu kattavalla elektronisella suojauksella ylikuormitukselta, oikosuluilta ja korkeilta lämpötiloilta. Se laskee lähtötehoa automaattisesti, kun tuotteen enimmäislämpötila saavutetaan.

Matalan lämpötilan sammutus ja alijännitesuojaus

Litiumakkujen vaurioitumisen estämiseksi laturi sammuu automaattisesti matalissa lämpötiloissa ja kun syöttöjännite putoaa käyttäjän määritettävän sulkuarvon alapuolelle, millä suojataan käynnistysakkua syväpurkautumiselta.

Pölyn- ja vedenkestävä

Orion XS on suunniteltu kestämään pölyä ja vettä, ja sillä on IP65-suojaluokitus.

VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä