Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Voit käyttää VictronConnect App -sovellusta Victron-tuotteesi konfigurointiin, valvontaan, ohjelmiston päivittämiseen ja vianmääritykseen. Saatavissa Android-, iOS-, Windows- ja macOS X -käyttöjärjestelmille..

Liitäntä Victron-laitteisiin tapahtuu joko Bluetooth-, USB- tai WiFi/LAN/Internet-yhteyden avulla.

Valvo

Reaaliaikaista tietoa ja täydellistä hallintaa

Saat reaaliaikaista tietoa sekä historiatietoja mistä tahansa Victron-tuotteesta Bluetooth-, USB- tai langattoman lähiverkon kautta GX-laitteen avulla. VictronConnect toimii iOS- ja Android-matkapuhelimissa sekä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmässä varustetuissa tietokoneissa – selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.


Käytä

Hallitse laitteitasi helposti

Valvonnan lisäksi voit myös käyttää laitteitasi. Hallitse helposti maasähkösyötön virranrajoituksen asetusarvoa tai kytke invertteri päälle käyttämällä VictronConnect App -sovellusta. Yhdessä Victronin VE.Bus Smart -donglen kanssa saat käyttöösi ihanteellisen aloittelijalle soveltuvan käyttöliittymän, jolla hallita täydellistä veneen tai asuntoauton Victron-järjestelmää.


Konfiguroi

Konfigurointi

VictronConnect on täydellinen työkalu asentajille, jotka haluavat konfiguroida juuri asentamansa järjestelmän nopeasti ja helposti.


Ohjelmistopäivitykset

Turvallinen ja helppo kiinto-ohjelmistojen päivitys

VictronConnect-sovelluksen avulla voit päivittää laitteidesi kiinto-ohjelmiston nopeasti, helposti ja turvallisesti. Ei edellytä Internet-liitäntää – ei ladattavia tai valittavia tiedostoja. Pelkkä liittäminen tuotteeseen riittää.


VictronConnect

VictronConnect tarjoaa tosiaikaisia tilatietoja, ja sen avulla voidaan konfiguroida mikä tahansa Victron-tuote, jossa on joko sisäänrakennettu Bluetooth tai joka on kytketty VE.Direct Bluetooth Smart ‑sovittimeen.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä