Victron Energy -yhtiön pääkonttorin sähköjärjestelmä saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto

Venus GX on järjestelmäsi tietoliikennekeskus. Venus mahdollistaa tietojen vaihdon kaikkien järjestelmääsi sisältyvien Komponenttien välillä ja varmistaa, että laitteet toimivat optimaalisesti keskenään. Reaaliaikaisten tietojen valvonta ja asetuksien muuttaminen tapahtuu älypuhelimen (tai muun vastaavan laitteen) avulla käyttämällä ilmaista Victron Remote Management Portal -portaalia (VRM).

Intuitiivinen järjestelmän yleisnäkymä – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Välittömästi 'sisäänkirjautumisen' jälkeen Venus GX tarjoaa yleisnäkymän järjestelmääsi: akun lataustaso, nykyinen tehonkulutus, aurinkopaneelien tehontuotto sek tehonsyöttö sähköverkosta/generaattorilta.

Victron Remote Management -toiminnon täysi hyöty

Victron Remote Management (VRM) -toiminnon ja sen ominaisuuksien avulla saat käyttöösi kaikki CCGX:ään tai Venus GX:ään liitettyjen järjestelmäkomponenttien laajat hallintatoiminnot sekä asetukset. VRM mahdollistaa etäkirjautumisen järjestelmään mistä tahansa, milloin tahansa. Tämä tehokas sovellus sisältää myös joukon helppokäyttöisiä diagnostisia tarkistustoimintoja ja arkistoitujen tietojen analyysitoimintoja.

Generaattorin Automaattinen käynnistys/pysäytys

Venus GX on mahdollista ohjelmoida käynnistämään generaattorisi automaattisesti – joko matalan akkujännitteen, korkean tehontarpeen tai akun lataustason perusteella. Lisäksi voit halutessasi muokata käynnistyksen tapahtumaan viiveen jälkeen jos haluat estää käynnistymisen 'hiljaisina' vuorokaudenaikoina kun haluat välttää aiheuttamasta häiriöitä keskellä yötä.

Remote Console - etähallitse kaikki toimintoja mistä päin maailma tahansa...

Remote Console näyttää Venus GX:n reaaliaikaiset tiedot ja asetukset visuaalisessa muodossa... ja koska se toimii kauko-ohjaimena, voit suorittaa tarkistukset ja muutokset mistä päin maailmaa tahansa.

ESS: Energy Storage Systems – 24/7-valvonta

Venus GX hallinnoi energianvarastointiin tarkoitettuja Energy Storage System -järjestelmiä. Se ylläpitää akut 100 %:in lataustasolla, kytkee lisävoimaa käyttöön sähkökatkojen aikana ja ohjaa ylimääräisen aurinkopaneeleilta saatavan energian itsekulutukseen – rahaa säästäen. Esimerkkejä ja Lisätietoja löydät ESS (Energy Storage System) -manuaalista.

Valvo veneesi tai asuntoautosi sähköjärjestelmää

Suunnitteletko matkaa? Venus GX:n etävalvontaominaisuuksien ansiosta voit varmistaa, että veneesi tai asuntoautosi on valmiina lähtöön. Venus GX mahdollistaa liitännän myös muiden valmistajien laitteisiin. Ja mikä parasta, Venus GX:n avulla voit myös tarkistaa säiliöiden täyttömäärät.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer