field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

VE.Direct LoRaWAN - moduuli
Käyttämällä VE.Direct to LoRaWAN -moduulia voi liittää BMV-, MPPT- tai Phoenix-invertterin Victron Remote Management -portaaliin. Voit tarkistaa akun tilan, aurinkopaneelien lataustehon jne. PC-tietokoneesi tai vaikkapa matkapuhelimesi avulla.

Etävalvonta ja -hallinta

Voit tarkistaa liitettyjen laitteiden tilan käyttämällä tarjoamaamme ilmaista etävalvontaan suunniteltua websivustoa: VRM Online Portaalia. Voit tutustua VRM Online Portaaliin ja sen ominaisuuksiin vierailemalla Internet-sivuillamme  osoitteessa vrm.victronenergy.com ja kokeilemalla 'Try Our Demo' -painiketta. Portaalin käyttö on ilmaista.

LoRaWAN - Long Range Wide Area Network -langaton verkkoratkaisu

LoRaWAN on langaton verkko joka toimii 868 MHz:n taajuudella. Se on suunniteltu pitkän matkan langattomaan tiedonsiirtoon ja kuluttaa vain vähän tehoa. VE.Direct LoRaWAN -moduuli pystyy lähettämään tietoja tunneittain tämän verkon kautta. Verkon käyttö ei edellytä tilaajasopimusta. Jos omalla alueellasi ei ole tarjolla kattavaa verkkoa voit lisätä oman yhdyskäytävälaitteen eli gatewayn. 

Lataukset

Free internet connection using LoRaWAN to VRM

It's a little unfair of me to grab your attention with the 'free internet' connection and the new VE.Direct LoRaWAN module to the VRM , but it's true - no data charge. However as with everything there's always two sides to the coin - benefits to connecting products this way and some limitations. Regardless this new product might just be what you need to connect Victron products to monitor data...
Lue lisää

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer