field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

GX-integrointi alusten monitoiminäyttöön - Furuno
GX-integroinnilla voit vaivatta liittää aluksen monitoiminäytön järjestelmäsi ohjauslaitteeseen, kuten Cerbo GX tai GX-yhteensopiva MultiPlus-II GX. Kun järjestelmä on liitetty, voit valvoa ja ohjata aluksesi sähköjärjestelmää vaivatta ohjaamon monitoiminäytöltä. Katso, mitä muuta voit tehdä venesähköratkaisuillamme.

Tosiaikaiset tiedot, kattavat hallintaominaisuudet

Valvo vaihto- ja tasavirtakuormia, maasähkön ja aggregaatin tilaa, ja tarkista akkujen tilanne yhdellä vilkaisulla. Voit vaivatta ohjata maasähkön tulovirtarajaa. Voit myös kytkeä invertterin päälle ja pois, tai asettaa sen Vain lataus ‑tilaan, kun poistut veneeltäsi satamassa. Voit ohjata kattavasti koko järjestelmää avaamalla Victron Remote ‑konsolin. Kaikki tämä intuitiivisen ja selkeän käyttöliittymän kautta.

Kattavat tiedot useasta eri akusta

Laturimme huolehtivat aluksesi akkujen kunnosta. Monitoiminäytön avulla voit tarkastella yksityiskohtaisia tietoja niistä kaikista: tarkista käyttöakkujen varaustila prosenttiarvona ja toissijaisten, moottorin käynnistykseen, keulapotkurille, vinsseille, aggregaatille/aggregaateille yms. käytettävien akkujen jännite, jotta virranpuute ei koskaan pääse yllättämään.

Nauti täydellisestä hallinnasta ja valitse Victron Energy

Kun käytössäsi on Victron Energyn GX-laite, aluksesi sähköjärjestelmä on aina täysin hallinnassasi, missä ikinä oletkin. Voit tarkistaa (kriittisten) virtalähteidesi toimintatiedot VictronConnect-järjestelmän tai Victron Remote Monitoring (VRM) ‑portaalin kautta. Optimoi järjestelmä muuttamalla mitä tahansa asetusta. Tarkista hälytykset ja ratkaise haasteet etäohjauksen avulla joko itsenäisesti tai kääntymällä valtuutetun Victron-ammattilaisen puoleen, joka palvelee mielellään. Huolehdimme, että matkasi voi jatkua. Jotta sinä saisit keskittyä olennaiseen.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer