Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

CAN-bus -lämpötila-anturi

CAN-bus -lämpötila-anturi on akkulämpötilan mittaamiseen tarkoitettu anturi, jota käytetään Buck-Boost DC/DC-muuntimien tuoteperheen mallien kanssa ja oleellinen lisävaruste, mikäli Buck-Boost DC/DC-muunnin konvertoidaan yhteensopivaksi LFP-litiumakuille.

Lämpötila-anturointi on tarpeen silloin, kun LFP-litiumakkuja ladataan matalissa lämpötiloissa. Jos akun lämpötila putoaa alle +5 C litiumakun latausvirtaa on säädettävä pienemmäksi ja latausvirta tulee kytkeä pois päältä, jos akun lämpötila putoaa alle 0 C.

CAN-bus -lämpötila-anturi huolehtii edellä kuvattujen toimintojen toteutumisesta. Se mittaa litiumakun lämpötilaa ja välittää mittaustiedot Buck-Boost DC/DC-muuntimelle. Buck-Boost DC/DC-muunnin pienentää tai katkaisee latausvirran, jos akun lämpötila putoaa liian matalaksi.

Edellä mainitun lisäksi CAN-bus -lämpötila-anturi on mahdollista liittää Multi- tai Quattro-laitteen lämpötila-anturiliitäntään, jolloin Multi- ja Quattro-laitteet voivat pienentää tai katkaista latauksen, kun akun lämpötila putoaa liian matalaksi.


Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä