Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

GX-integroinnilla voit vaivatta liittää aluksen monitoiminäytön järjestelmäsi ohjauslaitteeseen, kuten Cerbo GX tai GX-yhteensopiva MultiPlus-II GX. Kun järjestelmä on liitetty, voit valvoa ja ohjata aluksesi sähköjärjestelmää vaivatta ohjaamon monitoiminäytöltä. Katso, mitä muuta voit tehdä venesähköratkaisuillamme.

Tosiaikaiset tiedot, kattavat hallintaominaisuudet

Valvo vaihto- ja tasavirtakuormia, maasähkön ja aggregaatin tilaa, ja tarkista akkujen tilanne yhdellä vilkaisulla. Voit vaivatta ohjata maasähkön tulovirtarajaa. Voit myös kytkeä invertterin päälle ja pois, tai asettaa sen Vain lataus ‑tilaan, kun poistut veneeltäsi satamassa. Voit ohjata kattavasti koko järjestelmää avaamalla Victron Remote ‑konsolin. Kaikki tämä intuitiivisen ja selkeän käyttöliittymän kautta.

Kattavat tiedot useasta eri akusta

Laturimme huolehtivat aluksesi akkujen kunnosta. Monitoiminäytön avulla voit tarkastella yksityiskohtaisia tietoja niistä kaikista: tarkista käyttöakkujen varaustila prosenttiarvona ja toissijaisten, moottorin käynnistykseen, keulapotkurille, vinsseille, aggregaatille/aggregaateille yms. käytettävien akkujen jännite, jotta virranpuute ei koskaan pääse yllättämään.

Helposti integroitavissa Raymarine-järjestelmiin

Victron Energy on nyt käytettävissä Raymarinen monitoiminäytöissä (MFD). Ja asennus on lastenleikkiä. Kytke vain verkkokaapeli monitoiminäytön ja Victron Energy ‑ratkaisun sydämeen (mikä tahansa GX-laite), ja asennus on valmis! Napauta vain Victron-kuvaketta ja nauti hallinnan helppoudesta, jonka Victron Energy tuo aluksellesi. Kytke ja käytä – ei konfigurointia eikä tilaussopimuksia.

Nauti täydellisestä hallinnasta ja valitse Victron Energy

Kun käytössäsi on Victron Energyn GX-laite, aluksesi sähköjärjestelmä on aina täysin hallinnassasi, missä ikinä oletkin. Voit tarkistaa (kriittisten) virtalähteidesi toimintatiedot VictronConnect-järjestelmän tai Victron Remote Monitoring (VRM) ‑portaalin kautta. Optimoi järjestelmä muuttamalla mitä tahansa asetusta. Tarkista hälytykset ja ratkaise haasteet etäohjauksen avulla joko itsenäisesti tai kääntymällä valtuutetun Victron-ammattilaisen puoleen, joka palvelee mielellään. Huolehdimme, että matkasi voi jatkua. Jotta sinä saisit keskittyä olennaiseen.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä