field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Puhdas siniaaltomuoto, suuri huipputeho ja korkea hyötysuhde. Yhdistetyt korkeataajuus- ja linjataajuusteknologiat merkitsevät, että saat molempien maailmojen parhaat puolet.

SinusMax - Edistyksellistä teknistä suunnittelua
Ammattikäyttöön kehitetty Phoenix-invertterimallisto soveltuu hyvin laajalti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Suunnittelukriteerien pohjalta olemme valmistaneet aidon siniaaltoinvertterin optimaalisella hyötysuhteella suorituskyvystä tinkimättä. HF-hybriditeknologiaa hyödyntävällä, huippulaatuisella tuotteella on kompaktit mitat sekä alhainen paino, mutta se kykenee tuottamaan sähköä ongelmattomasti kuormaan kuin kuormaan. 

Rinnakkais- ja kolmivaihekäyttö
Voit kytkeä jopa 6 Phoenix Inverter-invertteriä rinnakkain korkeamman energiatuoton aikaansaamiseksi. Esimerkiksi kuusi 24 V:n 5 000 VA:n yksikköä tuottaa 24 kW:n / 30 kVA:n lähtötehon. Myös 3-vaiheinen toimintakonfiguraatio on mahdollinen.

Mallit: 3000VA - 5000VA

Lataukset

Mobile Clinic Ghana

Read the full story

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer