Victron Energy -yhtin pkonttorin shkjrjestelm saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto

Centaur-laturi

12 / 24 Volt

Laturit

Uusi Victron Energyn Centaur-akkulaturisarja on suunniteltu todelliseksi maailmanlaajuisesti käytettävissä olevaksi tuotteeksi. Yleiskäyttöinen tulojännitealue ja tulo/lähtöominaisuudet jotka nostavat tämän Alankomaalaisen valmistajan uuden tuoteperheen kokonaan uudelle tasolle. Uudet laturit täyttävät sekä eurooppalaiset CE- että amerikkalaiset UL-vaatimukset. Yleiskäyttöinen tulojännitealue 90-265VAC 50/60Hz takaa käytettävyyden kaikkialla maailmassa.

Erityisesti ja poikkeuksena muista yleiskäyttöisellä tulojännitealueella mainostetut laturit, Centaur-luokan laturit tuottavat maksimaalisen lähtötehon läpi koko ilmoitetun tulojännitealueen. Centaur-malli toimii myös tulojännitteellä 90-400 VDC, mikä tekee näistä  latureista ihanteellisen vaihtoehdon lataavaksi DC-DC-muuntimeksi dieselsähköjärjestelmissä. Muut ominaisuudet sisältävät täysin automaattisen 3-vaiheisen lataustoiminnon, joka takaa sen, että akut ovat täysin ladattuja latausprosessin joka vaiheessa. Laturit on varustettu kolmella isoloidulla latauslähdöllä moniakkujärjestelmäsovelluksia ajatellen.

Mallivalikoima kattaa 12V ja 24V mallit lähtövirralla 16A - 100A. Venerakentajille ja veneen omistajille on erittäin paljon hyötyä siitä, että yksi ja sama malli soveltuu käytettäväksi eri markkina-alueilla. Lisäetua tuo yhden ja saman mallin käytettävyys kaikilla markkina-alueilla mikä pienentää kustannuksia hintakriittisillä markkinoilla. Victron Energy -brändin laadukkaista ominaisuuksista tinkimättä tämä mallivalikoima on kattava, kilpailukykyinen ja yhteensopiva - kaikkialla maailmassa.

lue koko kuvaus Piilota tiedot