kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

VE.Bus BMS ja VE.Bus BMS V2 ovat akustonhallintajärjestelmiä (BMS), jotka on suunniteltu suojaamaan ja liitettäväksi yhteen tai useampaan Victron Lithium Battery Smart 12,8 V & 25,6 V (LiFePO4 tai LFP) ‑akkuun järjestelmissä, joissa on VE.Bus-tiedonsiirtoa tukevat Victron-invertterit tai invertteri-laturit. Se valvoo ja suojaa akkujen yksittäisiä kennoja yli- ja alijännitteeltä sekä liian korkealta ja matalalta lämpötilalta.

BMS valvoo akun tai akkujen tilaa ja:

  • Ilmoittaa ennakoivasti ennen hälytystilaan siirtymistä, jos yksittäinen kenno on vaarassa pudota alijännitteiseksi.
  • Kytkee taajuusmuuton pois käytöstä VE.Bus-inverttereissä tai invertteri-latureissa VE.Bus-väylän kautta ja poistaa muut kuormat käytöstä Load Disconnect (Kuorman irtikytkentä) ‑liitännällä, mikäli yksittäinen kenno muuttuu alijännitteiseksi.
  • Estää lataamisen VE.Bus-inverttereissä tai invertteri-latureissa VE.Bus-väylän kautta ja poistaa muut laturit käytöstä Charge Disconnect (Latauksen irtikytkentä) ‑liitännällä, mikäli yksittäinen kenno muuttuu ylijännitteiseksi tai kun sen lämpötila on liian korkea tai matala.
  • Liitäntöjen kauko-ohjaus.
  • Mahdollisuus kytkeä pois VE.Direct- ja VE.Can-lataussäätimet GX-laitteen avulla.
  • Mahdollisuus ohjata VE.Bus-invertteri-laturia useilla eri laitteilla, kuten Digital Multi Control ‑ohjaimella, VE.Bus Smart ‑sovittimella ja/tai GX-laitteella.
  • Lisävirran tulo- ja lähtöliitännät, jotka sallivat GX-laitteen pysyä jännitteisenä järjestelmän sammutuksen yhteydessä.

Lataukset

Victron-verkkokoulutus

Tutustu verkkokurssiimme, jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta. Kurssi sisältää videon, linkkejä hyödyllisiin tietolähteisiin ja verkkokokeen, jolla voit mitata osaamistasi. Jos läpäiset kokeen, saat todisteena sertifikaatin. Verkkokurssi edellyttää ilmaista Victron Professional ‑tiliä.

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä