Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VE.Bus BMS ja VE.Bus BMS V2 ovat akustonhallintajärjestelmiä (BMS), jotka on suunniteltu suojaamaan ja liitettäväksi yhteen tai useampaan Victron Lithium Battery Smart 12,8 V & 25,6 V (LiFePO4 tai LFP) ‑akkuun järjestelmissä, joissa on VE.Bus-tiedonsiirtoa tukevat Victron-invertterit tai invertteri-laturit. Se valvoo ja suojaa akkujen yksittäisiä kennoja yli- ja alijännitteeltä sekä liian korkealta ja matalalta lämpötilalta.

BMS valvoo akun tai akkujen tilaa ja:

  • Ilmoittaa ennakoivasti ennen hälytystilaan siirtymistä, jos yksittäinen kenno on vaarassa pudota alijännitteiseksi.
  • Kytkee taajuusmuuton pois käytöstä VE.Bus-inverttereissä tai invertteri-latureissa VE.Bus-väylän kautta ja poistaa muut kuormat käytöstä Load Disconnect (Kuorman irtikytkentä) ‑liitännällä, mikäli yksittäinen kenno muuttuu alijännitteiseksi.
  • Estää lataamisen VE.Bus-inverttereissä tai invertteri-latureissa VE.Bus-väylän kautta ja poistaa muut laturit käytöstä Charge Disconnect (Latauksen irtikytkentä) ‑liitännällä, mikäli yksittäinen kenno muuttuu ylijännitteiseksi tai kun sen lämpötila on liian korkea tai matala.
  • Liitäntöjen kauko-ohjaus.
  • Mahdollisuus kytkeä pois VE.Direct- ja VE.Can-lataussäätimet GX-laitteen avulla.
  • Mahdollisuus ohjata VE.Bus-invertteri-laturia useilla eri laitteilla, kuten Digital Multi Control ‑ohjaimella, VE.Bus Smart ‑sovittimella ja/tai GX-laitteella.
  • Lisävirran tulo- ja lähtöliitännät, jotka sallivat GX-laitteen pysyä jännitteisenä järjestelmän sammutuksen yhteydessä.

Downloads & Support

Victron-verkkokoulutus

Tutustu verkkokurssiimme, jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta. Kurssi sisältää videon, linkkejä hyödyllisiin tietolähteisiin ja verkkokokeen, jolla voit mitata osaamistasi. Jos läpäiset kokeen, saat todisteena sertifikaatin. Verkkokurssi edellyttää ilmaista Victron Professional ‑tiliä.

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä