Kenttätesti: Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
S
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
E
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --
W
Romania
--
--
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Smart BMS 12/200 on keskitetty akustonhallintajärjestelmä Victron Smart LiFePO4 ‑akuille. Se on suunniteltu erityisesti 12 voltin laturia hyödyntäviin 12 voltin järjestelmiin, kuten ajoneuvoihin ja veneisiin.

Siinä virranrajoitin, latausdiodi ja suojausyksikkö yhdistyvät luotettavaksi ja kompaktiksi kokonaisratkaisuksi, ja sen avulla Smart-litiumakkuihin voidaan liittää turvallisesti minkä tahansa kokoinen 12 V:n laturi (ja käynnistysakku).

Smart BMS 12/200 valvoo ja suojaa akun jokaista yksittäistä akkukennoa (tai akkuryhmää) ja kytkee irti laturin, latauslähteet tai tasavirtakuormat, jos akkukennon jännite on alhainen tai korkea, tai lämpötila on liian suuri.

Ylivirtasuojalla varustettu erillinen laturiliitäntä päästää virran laturista vain akkujen suuntaan, joten Smart-litiumakkuun (tai akkuryhmään) voidaan turvallisesti kytkeä minkä tahansa kokoinen laturi (ja käynnistysakku), ja käynnistysakkua suojataan liialliselta purkautumiselta.

BMS on myös varustettu Bluetooth-yhteydellä valvontaa ja asetusten määritystä varten, sekä virran kauko-ohjausliitännällä, johon voidaan kytkeä kauko-ohjain BMS:n (ja järjestelmän) sammuttamiseksi etäkytkimellä. Laitteessa on myös esihälytyskontakti, joka lähettää varoitussignaalin, ennen kuin BMS kytkee akut irti järjestelmästä.

Downloads & Support

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä