kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Smart BMS 12/200 on keskitetty akustonhallintajärjestelmä Victron Smart LiFePO4 ‑akuille. Se on suunniteltu erityisesti 12 voltin laturia hyödyntäviin 12 voltin järjestelmiin, kuten ajoneuvoihin ja veneisiin.

Siinä virranrajoitin, latausdiodi ja suojausyksikkö yhdistyvät luotettavaksi ja kompaktiksi kokonaisratkaisuksi, ja sen avulla Smart-litiumakkuihin voidaan liittää turvallisesti minkä tahansa kokoinen 12 V:n laturi (ja käynnistysakku).

Smart BMS 12/200 valvoo ja suojaa akun jokaista yksittäistä akkukennoa (tai akkuryhmää) ja kytkee irti laturin, latauslähteet tai tasavirtakuormat, jos akkukennon jännite on alhainen tai korkea, tai lämpötila on liian suuri.

Ylivirtasuojalla varustettu erillinen laturiliitäntä päästää virran laturista vain akkujen suuntaan, joten Smart-litiumakkuun (tai akkuryhmään) voidaan turvallisesti kytkeä minkä tahansa kokoinen laturi (ja käynnistysakku), ja käynnistysakkua suojataan liialliselta purkautumiselta.

BMS on myös varustettu Bluetooth-yhteydellä valvontaa ja asetusten määritystä varten, sekä virran kauko-ohjausliitännällä, johon voidaan kytkeä kauko-ohjain BMS:n (ja järjestelmän) sammuttamiseksi etäkytkimellä. Laitteessa on myös esihälytyskontakti, joka lähettää varoitussignaalin, ennen kuin BMS kytkee akut irti järjestelmästä.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä