field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Smart BMS 12/200 on keskitetty akustonhallintajärjestelmä Victron Smart LiFePO4 ‑akuille. Se on suunniteltu erityisesti 12 voltin laturia hyödyntäviin 12 voltin järjestelmiin, kuten ajoneuvoihin ja veneisiin.

Siinä virranrajoitin, latausdiodi ja suojausyksikkö yhdistyvät luotettavaksi ja kompaktiksi kokonaisratkaisuksi, ja sen avulla Smart-litiumakkuihin voidaan liittää turvallisesti minkä tahansa kokoinen 12 V:n laturi (ja käynnistysakku).

Smart BMS 12/200 valvoo ja suojaa akun jokaista yksittäistä akkukennoa (tai akkuryhmää) ja kytkee irti laturin, latauslähteet tai tasavirtakuormat, jos akkukennon jännite on alhainen tai korkea, tai lämpötila on liian suuri.

Ylivirtasuojalla varustettu erillinen laturiliitäntä päästää virran laturista vain akkujen suuntaan, joten Smart-litiumakkuun (tai akkuryhmään) voidaan turvallisesti kytkeä minkä tahansa kokoinen laturi (ja käynnistysakku), ja käynnistysakkua suojataan liialliselta purkautumiselta.

BMS on myös varustettu Bluetooth-yhteydellä valvontaa ja asetusten määritystä varten, sekä virran kauko-ohjausliitännällä, johon voidaan kytkeä kauko-ohjain BMS:n (ja järjestelmän) sammuttamiseksi etäkytkimellä. Laitteessa on myös esihälytyskontakti, joka lähettää varoitussignaalin, ennen kuin BMS kytkee akut irti järjestelmästä.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer