kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

Suunniteltu tietoliikennesovelluksiin; erinomainen "lattiapinta-alaa" säästävä vaihtoehto sekä alus- että ajoneuvosovelluksiin
Syväpurkauksen kestävät AGM-tietoliikenneakkumallit on suunniteltu erityisesti tietoliikennesovelluksia silmällä pitäen. Etupaneelissa olevien liittimien ja pienen jalanjäljen ansiosta akut soveltuvat erinomaisesti räkkijärjestelmiin. Vastaavasti nämä akut ratkaisevat rajoitetun lattiatilan ongelmat sekä tekevät akkuliittimien käsittelyn helpoksi sekä veneissä että ajoneuvoissa. 

AGM-teknologia 
AGM on lyhenne sanoista "Absorbent Glass Mat". Tämän tyyppisissä akuissa elektrolyytti on absorboitu elektrodilevyjen välissä olevaan lasikuitumattoon kapillaarisesti.  

Matala itsepurkautuminen 
Lyijykalsiummatriisin ja erittäin puhtaiden materiaalien ansiosta Victronin VRLA-akkuihin on mahdollista varastoida energiaa hyvin pitkiksi ajoiksi ilman uudelleenlatauksen tarvetta. Itsepurkautuvuus on alle 2% kuukaudessa 20°C lämpötilassa. Itsepurkautuvuus kaksinkertaistuu jokaista 10°C lämpötilan nousua kohden.  

Matala sisäinen resistanssi 
Akkutyyppi kestää erittäin suuren purkaus- ja latausnopeuden. 

Suuri latausjaksojen määrä 
Yli 500 latausjaksoa 50%:in purkaustasolla.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä