field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Suunniteltu tietoliikennesovelluksiin; erinomainen "lattiapinta-alaa" säästävä vaihtoehto sekä alus- että ajoneuvosovelluksiin
Syväpurkauksen kestävät AGM-tietoliikenneakkumallit on suunniteltu erityisesti tietoliikennesovelluksia silmällä pitäen. Etupaneelissa olevien liittimien ja pienen jalanjäljen ansiosta akut soveltuvat erinomaisesti räkkijärjestelmiin. Vastaavasti nämä akut ratkaisevat rajoitetun lattiatilan ongelmat sekä tekevät akkuliittimien käsittelyn helpoksi sekä veneissä että ajoneuvoissa. 

AGM-teknologia 
AGM on lyhenne sanoista "Absorbent Glass Mat". Tämän tyyppisissä akuissa elektrolyytti on absorboitu elektrodilevyjen välissä olevaan lasikuitumattoon kapillaarisesti.  

Matala itsepurkautuminen 
Lyijykalsiummatriisin ja erittäin puhtaiden materiaalien ansiosta Victronin VRLA-akkuihin on mahdollista varastoida energiaa hyvin pitkiksi ajoiksi ilman uudelleenlatauksen tarvetta. Itsepurkautuvuus on alle 2% kuukaudessa 20°C lämpötilassa. Itsepurkautuvuus kaksinkertaistuu jokaista 10°C lämpötilan nousua kohden.  

Matala sisäinen resistanssi 
Akkutyyppi kestää erittäin suuren purkaus- ja latausnopeuden. 

Suuri latausjaksojen määrä 
Yli 500 latausjaksoa 50%:in purkaustasolla.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer