Victron Energy -yhtiön pääkonttorin sähköjärjestelmä saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto
BlueSolar MPPT 150/70 & 150/85A -aurinkolaturi ohjaa ja tallentaa aurinkopaneeleista saatavan energian akkuihin. Uusimman ja nopeimman latausteknologian avulla BlueSolar maksimoi energiankeruun ja ohjaa sitä älykkäästi parhaan mahdollisen latauksen aikaansaamiseksi mahdollisimman lyhyessä ajassa. BlueSolar ylläpitää akkujen terveyttä ja pidentää siten akkujen käyttöikää.
Mallit: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Ultranopea maksimaalisen tehopisteen seuranta

MPPT-teknologia valvoo jatkuvasti aurinkopaneelien lähdön jännite- ja virtatasoja ja varmistaa, että jokainen ”pisara” energiaa saadaan hyödynnettyä ja ladattua akkuihin. Menetelmän etu tulee parhaiten esiin silloin, kun taivas on osittain pilvinen ja valon intensiteetti vaihtelee jatkuvasti.

Teollisuustasoista tiedonsiirtoa

CANbus-liitettävyys mahdollistaa tämän MPPT:n asetuksien monistamisen ja synkronoinnin sekä lataustilan ja tietojen jakamisen useiden kymmenien samaan verkkoon liitettyjen laitteiden välillä.
Venus-laitteen ja Internet-yhteyden kanssa asennus voidaan yhdistää Victron Remote Management Portal (VRM) -palveluun. Sen avulla voit hyödyntää MPPT-laitteesi kaikkia toimintoja, milloin tahansa ja mistä tahansa ja mikä parasta, palvelu on täysin ilmainen.


Lataukset

Off-grid apartments in The Philippines

Read the full story

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer