Victron Energy -yhtiön pääkonttorin sähköjärjestelmä saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto
Maxi GX on GX-tuoteperheen jäsen. GX-laite sijaitsee järjestelmän sydämessä – se mahdollistaa valvonnan ja toimii asennetun järjestelmäsi tietoliikennekeskuksena. 

Verrattuna muihin GX-laitteisiin, Maxi GX omaa tehokkaimman CPU:n ja suurimman määrän VE.Direct-portteja, joita on 25 kpl. Tämä GX-laite soveltuu suurempiin järjestelmiin, jotka sisältävät useita VE.Direct MPPT Solar Charger -latureita.

Tehokas Victron Remote Management -sovellus

Victron Remote Management (VRM) tarjoaa erittäin kattavat asetukset ja kaikkien järjestelmän eri komponenttien hallintatoiminnot, kunhan laitteet on kytketty joko Maxi GX:ään. Se mahdollistaa etäkäytön ja asennuksiin liittyvän sisäänkirjautumisen - mistä tahansa, milloin tahansa. Tämä tehokas sovellus tarjoaa myös helppokäyttöiset diagnostiikkatoiminnot ja arkistoitujen tietojen analysointimahdollisuuden.

Generaattorin automaattinen käynnistys/pysäytys

Maxi GX on mahdollista ohjelmoida käynnistämään generaattori automaattisesti - matalan akkujännitteen, korkean tehonkulutustarpeen tai akun matalan varaustason perusteella. Generaattorin käynnistämistä voidaan viivästää "hiljaisten jaksojen" yli jolloin generaattori ei käynnisty esimerkiksi yöaikaan.

Remote Console - hallitse kaikkea mistä tahansa...

Etäkonsoli-ominaisuus mahdollistaa kaikkien asetusten etäkäytön Internetin ja VRM-portaalin kautta.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer