kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

GX-integroinnilla voit vaivatta liittää aluksen monitoiminäytön järjestelmäsi ohjauslaitteeseen, kuten Cerbo GX tai GX-yhteensopiva MultiPlus-II GX. Kun järjestelmä on liitetty, voit valvoa ja ohjata aluksesi sähköjärjestelmää vaivatta ohjaamon monitoiminäytöltä. Katso, mitä muuta voit tehdä venesähköratkaisuillamme.

Tosiaikaiset tiedot, kattavat hallintaominaisuudet

Valvo vaihto- ja tasavirtakuormia, maasähkön ja aggregaatin tilaa, ja tarkista akkujen tilanne yhdellä vilkaisulla. Voit vaivatta ohjata maasähkön tulovirtarajaa. Voit myös kytkeä invertterin päälle ja pois, tai asettaa sen Vain lataus ‑tilaan, kun poistut veneeltäsi satamassa. Voit ohjata kattavasti koko järjestelmää avaamalla Victron Remote ‑konsolin. Kaikki tämä intuitiivisen ja selkeän käyttöliittymän kautta.

Kattavat tiedot useasta eri akusta

Laturimme huolehtivat aluksesi akkujen kunnosta. Monitoiminäytön avulla voit tarkastella yksityiskohtaisia tietoja niistä kaikista: tarkista käyttöakkujen varaustila prosenttiarvona ja toissijaisten, moottorin käynnistykseen, keulapotkurille, vinsseille, aggregaatille/aggregaateille yms. käytettävien akkujen jännite, jotta virranpuute ei koskaan pääse yllättämään.

Helposti integroitavissa Raymarine-järjestelmiin

Victron Energy on nyt käytettävissä Raymarinen monitoiminäytöissä (MFD). Ja asennus on lastenleikkiä. Kytke vain verkkokaapeli monitoiminäytön ja Victron Energy ‑ratkaisun sydämeen (mikä tahansa GX-laite), ja asennus on valmis! Napauta vain Victron-kuvaketta ja nauti hallinnan helppoudesta, jonka Victron Energy tuo aluksellesi. Kytke ja käytä – ei konfigurointia eikä tilaussopimuksia.

Nauti täydellisestä hallinnasta ja valitse Victron Energy

Kun käytössäsi on Victron Energyn GX-laite, aluksesi sähköjärjestelmä on aina täysin hallinnassasi, missä ikinä oletkin. Voit tarkistaa (kriittisten) virtalähteidesi toimintatiedot VictronConnect-järjestelmän tai Victron Remote Monitoring (VRM) ‑portaalin kautta. Optimoi järjestelmä muuttamalla mitä tahansa asetusta. Tarkista hälytykset ja ratkaise haasteet etäohjauksen avulla joko itsenäisesti tai kääntymällä valtuutetun Victron-ammattilaisen puoleen, joka palvelee mielellään. Huolehdimme, että matkasi voi jatkua. Jotta sinä saisit keskittyä olennaiseen.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä