Victron Energy -yhtiön pääkonttorin sähköjärjestelmä saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto
MultiGrid pienentää sähkönsyötössä esiintyvien häiriöiden riskiä hyödyntämällä energian varastointia ja itsekulutusta. MultiGrid on VDE-AR-N 4105 - ja AU 4777.2:2015 -hyväksytty ja CEC-listattu versio MultiPlus-laitteesta. Anti-Islanding- eli saarekkeistumisen estotoiminto mahdollistaa käytön mm. Saksassa, Itävallassa ja vastaavissa joissa on olemassa tarkat määräykset saarekkeistumisen eston suhteen. Iso-Britanniassa MultiPlus-laitetta käytetään hyväksynnällä joka kattaa G83/2- ja G59-3-1-standardit.
Mallit: 3000VA

ESS: Energy Storage Systems- Energianvarastointijärjestelmät

MultiGrid on Victron ESS -järjestelmän keskeinen komponentti, jonka ansiosta järjestelmään on mahdollista joustavasti liittää MPPT-aurinkopaneelilatureita tai Grid-tie PV -inverttereitä. Esimerkkejä ja muita lisätietoja on saatavissa Internet-sivuilta osoitteesta ESS (Energy Storage System) manual.

Etävalvonta ja -hallintaRemote Monitoring and Control

Voit hallita ja valvova MultiGrid-laitetta ja järjestelmää tai järjestelmiä paikallisesti LAN-verkon kautta tai Internetin välityksellä mistä päin maailmaa tahansa käyttämällä VRM App -sovellusta ja ilmaista VRM Internet-sivustoa. Voit ohjata ja valvoa järjestelmää älypuhelimen, tabletin tai PC-tietokoneen (tuki useille eri käyttöjärjestelmille) kautta. Hallinnalle ei ole rajoituksia kun käytetään Color Control GX - tai Venus GX -ohjaimia. Voit muuttaa MultiGrid-asetuksia, käynnistää varageneraattorin jne. 

Keskeytymätön AC-syöttö (UPS-toiminto)

Sähköverkon häiriön tapauksessa tai kun maasähkösyöttö tai generaattori on kytketty irti Multi-laitteen invertteri käynnistyy automaattisesti ja ryhtyy syöttämään tehoa liitettyihin kuormiin. Kytkeytyminen tapahtuu niin nopeasti (alle 20 ms:ssa) että tietokoneet ja muut herkät elektroniset laitteet jatkavat toimintaansa häiriöttä.

Käytännöllisesti katsoen rajoittamaton virransyöttöteho rinnankytkennällä

Voit liittää jopa 6 Multi-laitetta rinnakkain jos tarvitset lisää syöttötehoa. Myös 3-vaihe ja jaetun vaiheen käyttö on mahdollista. Tarkista eri vaihtoehdot ja 3-vaihe- sekä jaetun vaiheen käyttömahdollisuudet mallikohtaisesti laitteiden datalehdistä.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer