field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

BMS 12/200:n avulla voit turvallisesti käyttää mitä tahansa 12 V ‑laturia (ja käynnistysakkua) yhdessä Victron LiFePO4 Smart ‑akkujen kanssa. Tämä keskitetty akustonhallintajärjestelmä, virranrajoittimella, latausdiodilla ja suojausyksiköllä on toimintavarma ja kompakti ratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti 12 voltin laturia hyödyntäviin 12 voltin järjestelmiin, kuten ajoneuvoihin ja veneisiin.

BMS 12/200 valvoo ja suojaa akun jokaista yksittäistä akkukennoa (tai akkuryhmää) ja kytkee irti laturin, latauslähteet tai tasavirtakuormat, jos akkujännite on alhainen tai korkea, tai lämpötila on liian suuri.

Ylivirtasuojalla varustettu erillinen laturiliitäntä päästää virran laturista vain akkujen suuntaan, joten Smart-litiumakkuun tai -akkuihin voidaan turvallisesti kytkeä minkä tahansa kokoinen laturi (ja käynnistysakku), ja käynnistysakkua suojataan liialliselta purkautumiselta.

Erillinen latausliitäntä kytkee irti kuormat ja latauksen, mikäli akkujännite on alhainen tai korkea, tai kun lämpötila on liian suuri.

BMS sisältää myös kauko-ohjausliitännän, johon voidaan kytkeä kauko-ohjain BMS:n (ja järjestelmän) sammuttamiseksi.


Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer