kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

VE.Direct - VE.CAN -liitäntä

VE.Direct - VE.CAN -liitäntäkaapelin avulla BMV-700:n tiedot saadaan muiden VE.Can-verkkoon liitettyjen laitteiden käyttöön. Voit katsella tietoja esimerkiksi Color Control GX:n näytöltä. 

Rajoitukset:
• Liitäntäkaapeli ei toimi muiden VE.Direct-tuotteiden kuten Solar Charger -latureiden, inverttereiden eikä myöskään BMV-712:n kanssa.
• Yhdessä BMV-702:n kanssa käytettynä toiminnallisuus on rajoitettu BMV:n AUX-toiminnon osalta. Käynnistysakun jännitteen mittauksessa jännite välitetään VE.Can-väylään. Sen sijaan lämpötilaa ja/tai keskijännitettä mitattaessa tietoja ei välitetä VE.Can-verkkoon.

POISTETTU TUOTEVALIKOIMASTA: Tätä liitäntäkaapelia ei enää valmisteta. Käytä sen sijaan GX-laitetta, sillä se tarjoaa enemmän toimintoja ja parempi vaihtoehto. Lisätietoja aiheesta löytyy NMEA2000-kappaleesta. Muista myös lukea Marine MFD -integrointiopas.

Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä