field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

VE.Direct - VE.CAN -liitäntä

VE.Direct - VE.CAN -liitäntäkaapelin avulla BMV-700:n tiedot saadaan muiden VE.Can-verkkoon liitettyjen laitteiden käyttöön. Voit katsella tietoja esimerkiksi Color Control GX:n näytöltä. 

Rajoitukset:
• Liitäntäkaapeli ei toimi muiden VE.Direct-tuotteiden kuten Solar Charger -latureiden, inverttereiden eikä myöskään BMV-712:n kanssa.
• Yhdessä BMV-702:n kanssa käytettynä toiminnallisuus on rajoitettu BMV:n AUX-toiminnon osalta. Käynnistysakun jännitteen mittauksessa jännite välitetään VE.Can-väylään. Sen sijaan lämpötilaa ja/tai keskijännitettä mitattaessa tietoja ei välitetä VE.Can-verkkoon.

POISTETTU TUOTEVALIKOIMASTA: Tätä liitäntäkaapelia ei enää valmisteta. Käytä sen sijaan GX-laitetta, sillä se tarjoaa enemmän toimintoja ja parempi vaihtoehto. Lisätietoja aiheesta löytyy NMEA2000-kappaleesta. Muista myös lukea Marine MFD -integrointiopas.

Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer