field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

CAN-bus -lämpötila-anturi

CAN-bus -lämpötila-anturi on akkulämpötilan mittaamiseen tarkoitettu anturi, jota käytetään Buck-Boost DC/DC-muuntimien tuoteperheen mallien kanssa ja oleellinen lisävaruste, mikäli Buck-Boost DC/DC-muunnin konvertoidaan yhteensopivaksi LFP-litiumakuille.

Lämpötila-anturointi on tarpeen silloin, kun LFP-litiumakkuja ladataan matalissa lämpötiloissa. Jos akun lämpötila putoaa alle +5 C litiumakun latausvirtaa on säädettävä pienemmäksi ja latausvirta tulee kytkeä pois päältä, jos akun lämpötila putoaa alle 0 C.

CAN-bus -lämpötila-anturi huolehtii edellä kuvattujen toimintojen toteutumisesta. Se mittaa litiumakun lämpötilaa ja välittää mittaustiedot Buck-Boost DC/DC-muuntimelle. Buck-Boost DC/DC-muunnin pienentää tai katkaisee latausvirran, jos akun lämpötila putoaa liian matalaksi.

Edellä mainitun lisäksi CAN-bus -lämpötila-anturi on mahdollista liittää Multi- tai Quattro-laitteen lämpötila-anturiliitäntään, jolloin Multi- ja Quattro-laitteet voivat pienentää tai katkaista latauksen, kun akun lämpötila putoaa liian matalaksi.


Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer