kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

CAN-bus -lämpötila-anturi

CAN-bus -lämpötila-anturi on akkulämpötilan mittaamiseen tarkoitettu anturi, jota käytetään Buck-Boost DC/DC-muuntimien tuoteperheen mallien kanssa ja oleellinen lisävaruste, mikäli Buck-Boost DC/DC-muunnin konvertoidaan yhteensopivaksi LFP-litiumakuille.

Lämpötila-anturointi on tarpeen silloin, kun LFP-litiumakkuja ladataan matalissa lämpötiloissa. Jos akun lämpötila putoaa alle +5 C litiumakun latausvirtaa on säädettävä pienemmäksi ja latausvirta tulee kytkeä pois päältä, jos akun lämpötila putoaa alle 0 C.

CAN-bus -lämpötila-anturi huolehtii edellä kuvattujen toimintojen toteutumisesta. Se mittaa litiumakun lämpötilaa ja välittää mittaustiedot Buck-Boost DC/DC-muuntimelle. Buck-Boost DC/DC-muunnin pienentää tai katkaisee latausvirran, jos akun lämpötila putoaa liian matalaksi.

Edellä mainitun lisäksi CAN-bus -lämpötila-anturi on mahdollista liittää Multi- tai Quattro-laitteen lämpötila-anturiliitäntään, jolloin Multi- ja Quattro-laitteet voivat pienentää tai katkaista latauksen, kun akun lämpötila putoaa liian matalaksi.


Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä