Victron Energy -yhtiön pääkonttorin sähköjärjestelmä saa energiansa aurinkopaneeleista.

Kokeile VRM-demoa
Tuotettu kokonaisteho
MWh
W
Auringon tuotto
CAN-bus -lämpötila-anturi

CAN-bus -lämpötila-anturi on akkulämpötilan mittaamiseen tarkoitettu anturi, jota käytetään Buck-Boost DC/DC-muuntimien tuoteperheen mallien kanssa ja oleellinen lisävaruste, mikäli Buck-Boost DC/DC-muunnin konvertoidaan yhteensopivaksi LFP-litiumakuille.

Lämpötila-anturointi on tarpeen silloin, kun LFP-litiumakkuja ladataan matalissa lämpötiloissa. Jos akun lämpötila putoaa alle +5 C litiumakun latausvirtaa on säädettävä pienemmäksi ja latausvirta tulee kytkeä pois päältä, jos akun lämpötila putoaa alle 0 C.

CAN-bus -lämpötila-anturi huolehtii edellä kuvattujen toimintojen toteutumisesta. Se mittaa litiumakun lämpötilaa ja välittää mittaustiedot Buck-Boost DC/DC-muuntimelle. Buck-Boost DC/DC-muunnin pienentää tai katkaisee latausvirran, jos akun lämpötila putoaa liian matalaksi.

Edellä mainitun lisäksi CAN-bus -lämpötila-anturi on mahdollista liittää Multi- tai Quattro-laitteen lämpötila-anturiliitäntään, jolloin Multi- ja Quattro-laitteet voivat pienentää tai katkaista latauksen, kun akun lämpötila putoaa liian matalaksi.


Lataukset

Hae lähin Victron Energy -jälleenmyyjä

Find a dealer