kenttätesti

Aurinkopaneelimoduulit

Tosielämän vertailu Mono-, Poly-, PERC- ja Dual PV ‑moduulien välillä.

Tosiaikaiset tiedot
-- -- paikallinen aika
Asennuspäivä: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Säteilyvoimakkuus
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Split-cell

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

Poly

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

PERC

2500Wp --
Aurinkoenergian kokonaistuotto: --

* Tämä on kenttätesti, ja tulokset koskevat vain tätä nimenomaista asennusta tässä kohteessa, tutki, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten omaan käyttötarkoitukseesi, sillä tulokset voivat vaihdella ympäristötekijöistä riippuen.

BMS 12/200:n avulla voit turvallisesti käyttää mitä tahansa 12 V ‑laturia (ja käynnistysakkua) yhdessä Victron LiFePO4 Smart ‑akkujen kanssa. Tämä keskitetty akustonhallintajärjestelmä, virranrajoittimella, latausdiodilla ja suojausyksiköllä on toimintavarma ja kompakti ratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti 12 voltin laturia hyödyntäviin 12 voltin järjestelmiin, kuten ajoneuvoihin ja veneisiin.

BMS 12/200 valvoo ja suojaa akun jokaista yksittäistä akkukennoa (tai akkuryhmää) ja kytkee irti laturin, latauslähteet tai tasavirtakuormat, jos akkujännite on alhainen tai korkea, tai lämpötila on liian suuri.

Ylivirtasuojalla varustettu erillinen laturiliitäntä päästää virran laturista vain akkujen suuntaan, joten Smart-litiumakkuun tai -akkuihin voidaan turvallisesti kytkeä minkä tahansa kokoinen laturi (ja käynnistysakku), ja käynnistysakkua suojataan liialliselta purkautumiselta.

Erillinen latausliitäntä kytkee irti kuormat ja latauksen, mikäli akkujännite on alhainen tai korkea, tai kun lämpötila on liian suuri.

BMS sisältää myös kauko-ohjausliitännän, johon voidaan kytkeä kauko-ohjain BMS:n (ja järjestelmän) sammuttamiseksi.


Lataukset

Etsi lähin Victron Energy ‑jälleenmyyjä.

Etsi jälleenmyyjä